Clickmed
programare rapida la medic

Cum sa procedez cu sotul meu ???

Alcoolism
Intrebare postata de Alcool cu 10 ani in urma

Sotul meu este alcoolic de 6 ani !!!! Are foarte multe probleme de sanatate (hipertensiune arteriala, colesterol marit si doua accidente vasculare ischemice) Cum pot sa-l ajut sa nu mai bea asa mult, eu ar dori sa nu mai bea deloc dar cred ca este imposibil acest lucru !!! Are vedenii, aude voci, depresie si ia de cele mai multe ori pastile cu alcool ! Are 56 de ani si sunt foarte trista caci atunci cand nu bea este un om deosebit de bun si de calm !! Va rog din suflet sa ma ajutati macar cu un sfat !!!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Cum sa procedez cu sotul meu ???"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

FreeStyle11 (acum 10 ani)

Pai singura solutie, daca nu merge vorba buna si rugamintile, ar trebui internat intr-un centru de dezalcoolizare, acolo va primi tratament ca sa-si revina.Insa eu zic ca nu e IMPOSIBIL, ci doar de el tine toata treaba, daca el vrea sa numai bea DELOC, atunci nu va fi IMPOSIBIL, si se va face bine MULT MAI USOR.Daca el bea de suparare, pentru ca ai zis ca are depresie, un psiholog este indicat, mai ales dupa faza de dezalcoolizare.Insa, eu nu ii cunosc problemele, insa ar fi bine sa coopereze ca totul e spre binele lui.Dar trebuie sa il ajutati si dumneavoastra ca sa-si revina mai repede, are nevoie de cei apropiati langa el, ca sa poate avea o recuperare buna.Daca mergeti cu el la dezalcoolizare si apoi la psiholog si o sa fiti alaturi de el, atunci o sa vedeti ca o sa fie ca NOU, bineinteles daca si el va coopera.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de FreeStyle11
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de FreeStyle11
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
roxy (acum 8 ani)

Alcolicii nu coopereaza. Lor le place sa fie in starea asta. Ar trebui internati cu forta.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Dr. Bogdan Stanciu MDr. Bogdan Stanciu este un medic autorizat SFM (acum 10 ani)

Buna ziua ! in cadrul spitalului de psihiatrie Voila, Campina, sunt unul din coordonatorii grupului de psihoterapie anti-alcool ; practic , pacientii urmeaza evident gratuit sedinte de psihoterapie asociat cu medicamente specifice anti-alcool, sunt monitorizati pe termen lung ( adica dupa ce pleaca), revin la controale in ambulatorul integrat al spitalului, au un numar call-center pentru situatiile in care simt ca recad. Desi nu ducem deloc lipsa de pacienti, daca vreti sa faceti ceva pentru sot , si nu doar sfaturi "babesti" , putem sa il integram in grup . Contactati-ne ! sau daca va este greu, repet, contactati orice alta unitate din tara care combina psihoterapia cu terapia anti-alcool , mergeti acolo unde va este mai usor , important este sa nu mai asteptati !

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Bogdan Stanciu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Bogdan Stanciu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.