Clickmed
programare rapida la medic

Mana umflata

Artrita
Intrebare postata de LoredanaBeatrice cu 10 ani in urma

Cum pot scapa de durere si de umflatura mainii?
Am 1 luna si jumatate de cand ma chinui cu mana stanga. Totul a pornit de la umflarea degetului mare de la mana, iar dupa 2 saptamani m-am dus la medicul de familie care, dupa ce am facut analize la sange si la urina, mi-a dat sa iau celebrex si doreta. Am facut aproape toate reactiile adverse care erau scrise pe prospectele celor 2 medicamente, mana s-a umflat mai tare, au aparut si pete rosii pe zona umflata, asa ca medicul de familie mi-a dat trimitere la reumatolog. Reumatologul mi-a dat sa fac o radiografie la ambele maini si m-a pus sa repet analizele la sange( Aslo, acid uric, factor reumatoid, vsh, electroforeza). Toate analizele au iesit in parametri normali, la radiografie nu s-a vazut nimic, iar medicul mi-a spus ca nu am artrita sau reumatism poliarticular si mi-a prescris sa iau Rantudil forte. Dupa prima pastila de rantudil luata, m-am trezit a doua zi dimineata, mai rau decat am fost in ultima perioada de cand mi s-a umflat degetul si articulatia mainii, astfel ca dupa administrarea acestei capsule de rantudil proape ca nu mai pot folosi mana stanga, functia motorie imi este grav afectata, nu pot strange degetele si nu pot inchide pumnul iar articulatiile mainii stangi dor mai tare ca inainte. Ce pot face ca sa depistez cauza si sa tratez aceste manifestari? Ce sunt aceste manifestari si carui medic ma pot adresa in conditiile in care reumatologul mi-a spus ca nu am nimic si ca trebuie sa astept 6 luni ca sa repet analizele sa vada daca apare factorul reumatoid?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Mana umflata"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

buna (acum 10 ani)

Buna, daca nu luai nici un medicament pana acum ti.ar fi trecut de la sine.
Acum esti inca bolnava doar din cauza medicamentele luate. Vad ca esti foarte naiva si desi te-ai ars odata ai luat a doua serie de medicamente fara sa te gandesti prea mult daca doctorii la care mergi au habar de ceva si stiu ce efecte au toxinele chimice pe care le dau in orbirea lor.
Insa ei nu sufera, ci doar pacientul naiv.
Cand vrei sa intelegi ca nici un medicament chimic nu a vindeca vreodata pe cineva, ca toate aduc daune ? apeleaza la fitoterapie, acupunctura, homeopatie...insa acum dupa atatea daune produse de medicamente e mai grea vindecarea.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
LoredanaBeatrice (acum 10 ani)

Multumesc pentru raspuns!
Intre timp am rezolvat problema cu Aspenter, tot un medicament chimic. Mana mea era umflata din a doua saptamana a lunii ianuarie si am stat asa aproape o luna si nu mi-a trecut de la sine, tocmai de aceea in naivitatea mea, am decis sa merg la medic. Eu am un organism mai ciudat, care reactioneaza diferit fata de alti pacienti care au aceleasi probleme de sanatate, insa consider ca sfatul sau indicatiile unu specialist care are mai multe cunostinte medicale dacat am eu, conteaza in rezolvarea problemei de sanatate. Ramane la latitudinea mea daca aplic sau nu ceea ce zice doctorul insa cand stai cu dureri aproape 2 luni de zile si cand vezi ca te umfli si nu stii din ce cauza, iti garantez ca ai fi in stare sa iei orice numai sa-ti treaca durerea si sa te dezumfli. Nu stiu daca reactia mea se numeste disperare sau naivitate, eu stiu cu siguranta ca eram disperata din cauza durerilor insuportabile cat si de faptul ca mana mea nu mai era functionala.
Inca o data multumesc pentru raspuns!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de LoredanaBeatrice
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de LoredanaBeatrice
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
ileana (acum 8 ani)

Maseaza mana umflat cu crema reumatica, continua cel putin doua saptamani si urmareste ce se intampla.Atentie ,gandeste potitiv ca si cum durerile pleaca in timpul masarii.
Sanatate iti doresc.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Telu lucia (acum 6 luni)

Cum sa scap de umflatura de la mana după ce am avut-o în gips

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Telu lucia
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Telu lucia
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.