Clickmed
programare rapida la medic

Ce am oare?

Ametelile si vertijul
Intrebare postata de syrenety cu 10 ani in urma

Voi ce-ati mai aflat?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ce am oare?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

syrenety (acum 10 ani)

Si eu am mari probleme cu ameteala,lipsa echilibrului,stare generala f p***a...slabiciune...si asa cum am tot citit in postarile voastre,parca ceva nu mai functioneaza corespunzator.Diagnostic,spondiloza cervicala,dar tot parca nu pot sa cred ca aceasta afectiune ,m-a transformat intr-o leguma.Am si atacuri de panica,care cred eu ca sunt normale,cand vezi ca totul se invarte cu tine,si esti singura pe strada...Chiar azi am avut un asemenea episod...m-am speriat cumplit,si abia am ajuns acasa,gandindu-ma doar la sotul meu...la viata mea ,care parca mi se scurge printre degete.Nu pot sa cred ca am ajuns asa,nu mai sunt eu,si tare mi-e teama ca n-am sa mai fiu ce eram odata...Am doar 30 de ani,dar nimic nu ma mai bucura.Am si momente cand nu pot dormi,ma trezesc obosita,lipsita de vlaga,fara chef de nimic.E un dezastru viata mea,fiecare zi e o lupta cu propria-mi persoana.Nu stiu ce sa mai fac,la ce doctori sa ma mai duc...e un drum anevoios,si din pacate nu-mi permit sa fac toate analizele necesare pentru a exclude pe rad si alte cauze..in plus locuiesc intr-un oras f mic,cu un singur spital,neutilat corespunzator,fara medici de anumite specialitati,gen orl,oftalmo,psihiatru...si lista continua.Nu cred ca e ceva pe cale psihica,pt ca am si dureri ale articulatiilor,muschilor...coloana e la pamant...am si o scolioza,uneori vad in ceata,si nu ma pot concentra...uit mai mereu ce am de facut Mai simt si niste junghiuri,intepaturi pe vene...si toti muschii mi se zbat parca...simt uneori ca nu pot respira f bine...am mainile si picioarele mereu reci,dureri de cap...cred ca am si o nevralgie,asa scrie in scrisoarea medicala daca de d-na de la neuro.Va doresc sanatate,si daca cineva mai afla ceva,sa posteze orice ne poate fi util.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de syrenety
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de syrenety
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
deepred25 (acum 10 ani)

Din experienţa unei persoane apropiate, spondiloza cervicală chiar e responsabilă de toate aceste simptome! Atacurile de panică vin din frica de necunoscutul unei afecţiuni mai grave. Totuşi, cred că nu e cazul. Ne e greu să acceptăm ideea unei afecţiuni aparent minore în contextul în care ne simţim rău şi tendinţele anxioase ne conduc spre cele mai negre concluzii. Poate ar fi bine să consultaţi un medic în legătură cu suplimentarea rezervelor de Calciu, Magneziu, eventual vitamina B6 sau B 12. Analizele acestea de bază (incluzând ionograma) sunt gratuite dacă aveţi trimitere de la medicul de familie şi v-ar putea da răspunsuri suplimentare. Multă sănătate!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de deepred25
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de deepred25
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
syrenety (acum 10 ani)

Iti ms mult pentru raspuns.Calciu iau in fiecare zi,calciu coral ionic...sunt ok analizele,daca pot spune asa,pt ca chiar si cand le-am facut,eram inca sub tratament cu aceste suplimente...si complex b iau...ionograma nu am reusit sa o fac,dar o voi face cat de curand...sunt f ingrijorata,si nu vreau sa ajung sa ma izolez de teama ca oricand mi se poate face rau...si ca voi fi singura pe strada.Cu medicul de familie,nu prea am ce discuta,niciodata nu ma asculta,si e mereu grabit.Am avut la prima analiza calciul sub limita inferioara,dar acum e un pic peste.Nu stiu ce sa mai cred,ei doctorii lasa mult de dorit,sunt f stricti in a explica ce implica o afectiune,si-ti dau o reteta,sa scape repede de tine.Am primit antiinflamatore gen meloxicam,cum am avut si o nevralgie,si un junghi in zona inimii,si betahistina,dar in prospect scrie ca daca ai probleme cu somacul,sau ai tensiunea mica,nu e indicat sa le iei.Ea,cand mi-a prescris tratamentul nu m-a intrebat si ce alte probleme mai am...asa ca mi-e teama sa-l iau.Doamne ajuta,si multa sanatate va doresc!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de syrenety
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de syrenety
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
deepred25 (acum 10 ani)

Şi Ca peste poate da aceleaşi stări ca şi Ca sub limită. El trebuie să ajungă la valori normale...

Eu am ajuns la urgenţă cu un atac de panică (spasmofilie a zis d na doctor, medicul meu de familie a zis tulburare anxioasă) şi am primit o listă destul de lungă de medicamente (pt mine, care, în afară de răceli, nu prea avusesem nimic vreodată). Dintre acestea, în cazul în care începe tremuratul/ neliniştea, cel mai eficient s-a dovedit a fi Vagostabyl (Sedatiff PC, celălalt medicament indicat, nu pot lua din cauză că administrarea lui implică prea multe intediciţii care interferează cu stilul meu de viaţă nu ai voie să foloseşti produse mentolate gen pastă de dinţi, parfumuri, săpunuri parfumate etc.)

Vagostabyl e un sedativ uşor din plante şi chiar e eficient. Nu vindecă cauza, dar ameliorează, cel puţin, starea aceea neplăcută de nelinişte. Informaţi-vă despre el, eventual întrebaţi farmacista. Am înţeles de aici, de pe forum, că unele persoane cu simptome similare celor descrise de dvs l-au primit într-o schemă de tratament, eu am luat câte o pastilă fie când aveam insomnii, fie când aveam o stare de nelinişte/tahicardie.

Sper că v-am putut fi de folos, numai bine!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de deepred25
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de deepred25
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.