Clickmed
programare rapida la medic

Pareza plex brahial

Neuropatii
Intrebare postata de aga cu 10 ani in urma

Buna sunt din botosani si am un baietel in varsta de 2 ani nascut prematur cu greutatea de 1050g a stat 60 zile la incubator la maternitatea Cuza Voda Iasi si a fost diagnosticat cu pareza de plex brahial stang fara fractura de clavicula facem cu el la botosani kinetoterapie 10 zile pe luna de la varsta de 6 luni la inceput progresele au fost mari dar acum de o perioada parca stagneaza dar bratul tot nu il ridica din umar in sus vreau sa stiu daca se opereaza unde il pot opera si de costul acestei operatii nu conteaza daca este in strainatate .Multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Pareza plex brahial"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

buna (acum 10 ani)

Buna, scrieti-mi va rog un email pe yahoo la zane_bu_ne (insa eliminati liniutele din nume) si va spun la ce medic sa mergeti cu baiatul in functie de anumite lucruri.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.