Clickmed
programare rapida la medic

Disconfort abdominal

Boli intestinale
Intrebare postata de Silviu Cosmin cu 10 ani in urma

Buna ziua, am 30 de ani si un disconfort abdominal, mai precis o problema cu colonul. Acum aproximativ 8 luni de zile am trecut printr un stres puternic cocomitent cu un regim alimentar in care nu am mancat carne aprox 2 luni de zile( mentionez ca cele 2 nu aveau legatura); Am slabit aprox 15 kg in nici 2luni . Tatal meu a fost diagnosticat cu colon iritabil; Eu de mic am avut probleme cu regimul alimentar, adica nu toleram anumite alimente si ma deranjam usor la stomac si de la emotii insa se intampla rar; De aprox 1 luna indiferent ce mananc la aprox o jumatate de ora dupa masa incepe o forfota in stomac, se aud tot felul de zgomote in partea stanga pana la buric sub coaste, parca se si plimba mancarea sau chiar apa, am cearcane la ochi, scaunul este subtire si neformat de culoare maroniu deschis, nu ma doare si rareori miroase urat, insa am avut neplacerea sa ies si cu o spuma alba zilele trecute si cand am iesit m a durut ; Precizez ca trec printr o perioada nu tocmai calma a vietii in care stresul este pe primul plan. Am fost la doctor , am facut investigatii la sange dar nu mi au gasit nimic in neregula; Au spus ca este pe sistem nervos, insa lucrurile au inceput sa degenereze, indiferent ce mananc sau beau ( am mancat numai orez fiert cu morcovi si am baut numai apa plata si tot la fel). Ce pot sa fac? Multumesc !

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Disconfort abdominal"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

Adrienne (acum 10 ani)

Ar fi bine sa faci un consult si o colonoscopie [ in caz ca nu ai facut, pana acum ], la un gastroenterolog.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Adrienne
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Adrienne
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Silviu Cosmin (acum 10 ani)

Multumesc, stiam ca trebuie colonoscopie dar ma gandeam ca se poate trata si altfel sau stie cineva mai amanuntit despre ce ar putea fi vorba.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Silviu Cosmin
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Silviu Cosmin
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Dr. Oana Panfir MDr. Oana Panfir este un medic autorizat SFM (acum 10 ani)

Buna ziua!

Pe langa analizele generale din sange (pe care le-ati facut deja si sunt normale, spuneti), ar mai trebui efectuate analize din scaun (examen coproparazitologic, coprobacteriologic, antigen pt helicobacter pylori), o ecografie abdomino-pelvina si, daca nu se contureaza diagnosticul, efectuarea colonoscopiei.
Sindromul de intestin iritabil este un diagnostic de excludere, iar dvoastra sunteti incomplet investigat (chiar daca acest diagnostic este pus frecvent la tineri)!!!! Aceeasi mentiune si in cazul diagnosticului tatalui dvoastra!!!
Nu stiu cum a fost investigat tatal dvoastra, dar in cazul persoanelor peste 50, in cazul aparitiei simptomelor digestive, se efectueaza obligatoriu colonoscopie!

Dr. Oana Panfir
Medic specialist medicina interna

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Oana Panfir
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Oana Panfir
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Boli intestinale.

Inscrie-te aici!
Maria (acum 10 ani)

incearca zeolit lichid imbunatatit cu dhq.. este cel mai puternic detoxifiant. Elimina toate toxinele acumulate din organism. Este perfect daca ai probleme cu hemoroizii. eu am scapat de multe "bube" cu acest supliment

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.