Clickmed
programare rapida la medic

Esmia

Afectiuni uterine
Intrebare postata de georgy_075 cu 10 ani in urma

Buna seara.A facut cineva tratament cu medicamentul esmia,pt fibrom uterin?Va rog mult daca cineva are mai multe informatii despre tratament cu esmia sa imi lase comentarii aici.Multumesc!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Esmia"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

FloriG (acum 10 ani)

Buna,
Si eu ma confrunt cu o problema asemanatoare. M-am interesat foarte mult despre esmia. Nu il recomand deoarece are efecte adverse destul de urate, in ceea ce priveste problema tensiunii arteriale. Mai bine, in functie de cat de mare este fibromul, incercati alte tratamente. Sunt foarte multe lucruri interesante, naturiste pe net. Si apropos, net-ul e plin de esmia care se vinde cu 750 lei, din cauza ca nu pot fi suportate d.p.d.v reactiilor adverse.
Multa sanatate

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Doriss (acum 7 ani)

Nu recomand, am fost la un pas de moarte, creste tensiunea arteriala, acum fac acupunctura, este mai bine.Esmya are multe efecte secundare,grave f grave,am rămas cu o durere de cap și de călcâi, nu pot sa merg, o piele de babă de 90 ani, va dați seama ce grav este sa te trezești după 20 zile cu esmya ca nu te poți ridica din pat din cauza durerilor .Nu mai încerc nimic ,acum iau Q10 cu ulei de cătină și mă simt bine

Notificarile raspunsului dezactivate
Seteaza notificarile pe email
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de
×
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Auras (acum 7 ani)

Dupa toata lipsa totala de energie suferita Pe durata administrarii tratamentului...cumplit de obosita..in momentul pregatirii pt operatie am fost avertizata ca toate pacientele care au luat esmya au Mari pierderi de sange Pe parcursul operarii...nu mai inteleg nimic ..ginecologul ti- l recomanda ca sa nu sangerezi mult iar la momentul operatie resulta totul contrar..

Notificarile raspunsului dezactivate
Seteaza notificarile pe email
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de
×
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.