Clickmed
programare rapida la medic

Durere a piciorului

Diverse
Intrebare postata de membru230922 cu 10 ani in urma

Sotul meu are o problema la membrul inferior stang - tibia. Are o zona inrosita, dupa masa se extinde zona inrosita - probabil este mai obosit piciorul - si se inflameaza usor. Nu il doare; simtea mai intai si putina arsura. Am incercat cu ihtiol, dar fara rezultat. Am crezut ca poate fi o intepatura/muscatura de tantar; am mai incercat si cu o alifie naturista contra varicelor recomandata de la o farmacie naturista, dar nu a fost cazul, nu erau vase capilare sparte si nici probleme cu varicele dar am incercat. Apoi am mai folosit o crema naturista pe baza de vitamina A si E si ulterior o crema antiinflamatoare. De doua zile pe perioada noptii am aplicat frunze de varza pregatite corespunzator.Nu sunt rezultate spectaculoase insa.
Stie cineva un remediu; nu stim ce ar putea fi; stim ca nu s-a intepat, nici muscat nu cred ca ca fost pentru ca nu prea ar avea ce...
Poate ne ajuta cineva cu un sfat, in vreun fel, va rog...
Multumesc!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Durere a piciorului"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.