Clickmed
programare rapida la medic

Sunt insarcinata?

Sarcina
Intrebare postata de nicoleta nicolle cu 10 ani in urma

Buna ziua. acum o luna am avut contact sexual nepr cu prietenul meu ,dar el nu a finalizat in mine . ciclul mi-a intarziant 2 zile apoi am avut ciclu normal (6 zile ). dupa doua sapt de le contac mi-am facut un test de sarcina si a iesit negativ , dupa doua sapt am facut inca doua teste in aceeasi zi si au iesit negative . e posibil sa fiu insarcinata ? multumesc !

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Sunt insarcinata?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Anonima1702 (acum 10 ani)

Nu ai de ce sa te ingrijorezi,pt ca ti-a venit ciclul.
Daca te gandesti la acea intarziere de 2 ,sigur a fost stresul de vina. Stresul poate deregla ciclul.
toate testele ti-au iesit negativ,deci sanse 0 sa fii insarcinata.
Iar daca prin minte iti trece ciclu peste sarcina,nu este posibil in cazul tau. Ciclul peste sarcina este defapt o alarma falsa (de cilcu) care dureaza maxim 2 zile,la tine a tinut normal.
Sper ca ti-am fost de ajutor. Data viitoare foloseste protectie. Daca nu vreti prezervativ, ia pilule sau daca iti este mai la indemana foloseste ovule. Cauta pe net despre Contracept-M, au o protectie mai mica decat celelalte doua dar hei, de ce sa stai cu stres de fiecare data dupa contact in loc sa te simti bine. Pt ca asta poate provoca alte probleme psihologice mai tarziu,frigiditate sau altele. Documenteaza-te,nu te costa nimic,sau mergi la planning familiar si vei afla toate raspunsurile la intrebarile care te macina.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Anonima1702
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Anonima1702
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
nicoleta nicolle (acum 10 ani)

multumesc!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de nicoleta nicolle
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de nicoleta nicolle
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.