Clickmed
programare rapida la medic

Menstruatie

Sarcina
Intrebare postata de Florin Glati cu 10 ani in urma

Buna ziua, suntem un casatoriti de 8 ani, si pana acum ne-am chinutit in conceperea unui copil. Ce inseamna daca ultimul ciclu a fost din data de 03.12.2013 si a tinut pana in data de 06.12.2013, iar urmatorul ciclu a veznit azi 29.01.2014, fiind o distranta intre mestruatii de 55 zile? Mentionam ca in acesta perioada sau facut 2 teste de sarcina care au iesit negative. Sa fie un semn de ingrijoarare sau poate fii ceva normal. Asteptam cu interes un raspuns din partea dvs. Multumim anticipat.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Menstruatie"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

SfatulMedicului (acum 3 saptamani)

Buna ziua,

Durata normala a unui ciclu menstrual este de 28 de zile, desi acest lucru poate varia intre 21 si 35 de zile la femeile adulte. Un ciclu de 55 de zile este considerat neregulat. Cauzele posibile ale unui ciclu menstrual neregulat includ stresul, schimbarile in greutate sau exercitiile fizice, tulburarile de somn, medicamentele si diverse probleme de sanatate, cum ar fi sindromul ovarului polichistic sau problemele tiroidei.

Cu toate acestea, ac***a in vedere ca ati incercat sa concepeti un copil in ultimii 8 ani fara succes, este important sa va adresati unui medic pentru o evaluare mai aprofundata. Testele de sarcina pot fi uneori incorecte, de aceea ar fi util sa faceti o vizita la medic pentru a va asigura ca nu sunteti insarcinata.

Retineti ca informatiile pe care le-am oferit sunt generale si nu inlocuiesc sfatul medicului.

Este important sa consultati un medic in legatura cu situatia specifica si sa urmati recomandarile acestuia: www.clickmed.ro/medic/ginecologie

Articole de interes:
sfatulmedicului.ro/Boli-genitale-feminine/11-factori-neobisnuiti-care-cauzeaza-tulburari-menstruale_13491
sfatulmedicului.ro/Ciclul-menstrual/ciclul-menstrual-neregulat-si-ovulatia_11136
sfatulmedicului.ro/Chisturi-ovariene/sindromul-ovarului-polichistic_1046

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.