Clickmed
programare rapida la medic

Dureri osoase raspuns medic

Investigatii
Intrebare postata de alexandru.valuch cu 10 ani in urma

Buna ziua,
Bunica mea are varsta de 75 de ani.In urma cu trei luni a inceput sa acuze dureri in zona cervicala(mentionez ca isi misca foarte greu capul ...a cumparat de la farmacie un gel care trebuie aplicat in cazul in care exista astfel de dureri)..tratamentul cu gelul(lioton) nu a functionat,avea insomnii ,ziua nu se putea ridica din pat...dupa doua saptamani nu a mai rezistat si a acceptat sa fie dusa la spital!medicii ,in urma analizelor au ajuns la concluzia ca nu e vorba de cancer pulmonar,cancer gastric sau de colon.A fost externata si a urmat tratament cu nexium ,tonotil-n,vitamax si analgezice.In continuare acuza dureri ale membrelor superioare si inferioare (acuza dureri de oase).In urma cu 3 zile am efectuat din nou analize de sange iar valorile sunt urmatoarele:VSH:90 ; RBC:4,0 ; HCT:32,7 ; HGB:10,4 ; MCV:80,7 ; MCH:25,8 ; MCHC:31.9 ; RDW:12 ; NE#:6,9 ; WBC:10,1 ; NE%:68,6 ; LY#:2,1 ; LY%:21,1 ; M#:0,8 ; M%:7,9 ; EO#:0,2 ; EO%:1,7 ; BA#:0,1 ; BA%:0,7 ; PLT(TROMBOCITE):587 ; MPV:9,4. Din luna octombrie si pana in prezent a slabit de la 89kg la 68 iar valoarea VSH-ului se mentine la valoarea pe care am indicat-o mai sus cu tot tratamentul pe care l-a urmat. Va rog frumos sa-mi spuneti ce anume credeti ca ar putea avea.

Multumesc anticipat!
adresa mea de e-mail este:[email protected]

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Dureri osoase"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Dr. Petre Muresan MDr. Petre Muresan este un medic autorizat SFM (acum 10 ani)

Dureri de oase .Am analizat cazul bunicii dumneavoastra si vreau sa va transmit ca aceste dureri de natura osoasa pot fi cauzate de mai multe afectiuni, de la osteoporoza pana la afectiuni de natura maligna, mai ales ca are si o anemie si a scazut atat de mult in greutate. Consider ca este insuficient investigata. De aceea cred ca ar fi bine sa fie internata intr-o clinica de balneologie si acolo sa fie investigata in continuare. Sunt necesare analize suplimentare de laborator si investigatii de natura imagistica cum ar fi radiografii osoase, scintigrafia sau examinari RMN . Asa se poate stabili diagnosticul si apoi tratamentul cel mai potrivit pentru dansa. Ceea ce as vrea sa mai retineti este ca nu e voie sa amanati nici macar o zi cu investigatiile . Fiecare zi conteaza pentru dansa. Astept vesti de la dumneavoastra. Cu stima si respect :
dr Petre Muresan
medic primar Medicina generala-Medicina de familie
atestate in Homeopatie si Ultrasonografie generala
studii aprofundate de Medicina estetica homeopata ,
Reflexoterapie , Termografie si Angiotermografie dinamica ( DATG )

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Petre Muresan
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Petre Muresan
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.