Clickmed
programare rapida la medic

AFECTIUNE COLOANA VERTEBRALA

Afectiuni coloana vertebrala
Intrebare postata de ezu cu 10 ani in urma

Buna ziua.
In data de 19.01.2014 o ruda de-a mea a suferit un accident , pe atat de stupid pe cat de grav : a cazut de la etajul casei, de la o distanta de aproximativ 3,5metri iar in urma cazaturii a suferit o vatamare grava la cap, coloana si bazin. Momentat ea nu isi mai simte picioarele iar in urma RMN-ului au reiesit urmatoarele:

REZULTAT:Tasari vertebrale:T5(minima - platou superior),T6,T7 - aceasta cu recul dorsal~4,5 mm in canalul rahidian,cu semnal neomogen la nivelulacestora.
Semnal neomogen al maduvei - cu aspect deedem medular postcontuziv in segmentul T5-T7
Concluzii:Tasari vertebrale T5,T6 si T7 -postcontuzive
Cel mai grav lucru este ca peste 5-7 zile vor sa o externeze ( acum este internata in Spitalul de Urgente Ploiesti) iar noi nu gasim un spital de stat unde sa o internam pentru recuperare. Din discutiile purtate cu medicul neurochirurg , acesta mi-a spus ca nu o pot tine in spital intrucat este doar pentru urgente iar dupa externare va trebuie sa fi supravegheata in permanenta( cel putin 3 saptamani dupa externare). De aemeneaa , acesta mi-a spus ca, daca nu gasim unde sa o internam si va fi dusa la domiciliu, fara o ingriire de specialitate, starea sa se va agrava.
Intrebarea mea este daca , cunoasteti unde poate fi internata, intr-un centru medical de stat ori privat, imediat dupa externarea din Spitalul de Urgente.Am gasit pe google cateva clinici insa preturile sunt cu mult peste posibilitatile noastre.(undeva la 3200lei pe 10zile). Sau macar un contact, o adresa, orice.
Va multumesc si va doresc o zi buna.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "AFECTIUNE COLOANA VERTEBRALA"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.