Clickmed
programare rapida la medic

Sarcina 7 saptamani si un pic

Sarcina
Intrebare postata de Crinaorzac cu 10 ani in urma

Sunt iesita din tara, si nu am posibilitatea de a merge la doctor pana ce nu ii face contractul la sotu, am greturi ma dor sanii dar rau nu imi e nu mi-a fost deloc. analizele le-am facut la 6 sapt si mi-au iesit perfect toate. am o sarcina oprita in evolutie in urma cu un an, ce simtome ar trebui sa am ca sa m ingrijorez?? cine m poate ajuta?? AKUM AM OBSERVAT incep sa mi se accentueze vene asa de pe picioare de sub burta pana l;a jumatatea burticii.....vad diferite schimbarii...dar sunt putin ingrijorata k nu pot ajunge l un medic...numai cel mai rpd intr-o luna....astept un raspuns..multumesc tare mult

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Sarcina 7 saptamani si un pic"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

GeorgianaR (acum 10 ani)

Ar trebui sa te ingrijorezi daca iti dispar brusc aceste simptome de sarcina si daca prezinti sangerari maronii sau rosiatice si daca ai dureri mari care nu cedeaza la repaos sau la calmantele care se pot lua in sarcina.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de GeorgianaR
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de GeorgianaR
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Crinaorzac (acum 10 ani)

Multumesc

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Crinaorzac
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Crinaorzac
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.