Clickmed
programare rapida la medic

Este normal sa iti cada parul?

Boli respiratorii
Intrebare postata de maria_ana86 cu 10 ani in urma

Prietenul meu face de 4 zile tratament pentru tbc,si a inceput sa ii cada parul,este normal?el s-a speriat si crede ca ii vorba de cancer,vineri ii face biopsia.ESTE NORMAL REACTIA ASTA?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Este normal sa iti cada parul?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

mc109 (acum 10 ani)

offf... numai sariti la astfel de diagnostice... aveti rabdare si ascultati ce spune medicul. el stie cel mai bine. prietenul tau este internat de abia o saptamana. tuberculoza si bolile de plamani sunt boli complexe, nu pot fi diagnosticate si tratate asa de usor. nu puteti avea pretentia ca la doua zile de la internare sa se simta mai bine. sunt pacienti care au tuberculoza rezistenta la antituberculostaticele de baza si se simt rau luni intregi. acesti pacienti iau zilnic pastile cu pumnul timp de doi ani de zile. aveti rabdare, prietenul tau pare bine tratat, lucrurile par sa se miste repede daca deja i s-a facut biopsia. cu calm si rabdare veti trece peste aceasta perioada nefasta. in plus, daca ar avea cancer, parul i-ar cadea mai degraba in urma tratamentului pt cancer. sunt multe motive care duc la caderea parului. intr-adevar si bolile cronice sau anumite disfuctii ale organelor pot duce la asta, dar o alta cauza poate fi perioada stresanta prin care trece. in plus, si anotimpul influenteaza caderea parului. se stie ca iarna ne cade mai mult par decat in timpul celorlalte anotimpuri deoare iarna, parul ''''''''nu respira'''''''' la fel de bine din cauza caldurii din casa, a caciulilor pe care le purtam etc. aveti rabdare si numai transformati cel mai mic lucru in scenarii horror. luati totul pas cu pas, cu calm si veti vedea ca va fi bine! multa sanatate!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.