Clickmed
programare rapida la medic

Ce sa mananc?

Toxiinfectii alimentare
Intrebare postata de simona6791 cu 10 ani in urma

Buna seara,

Miercuri seara, am mancat o ciorbita de burta, salata de legume si o ceasca de suc de visine..si a fost dezastru. Joi dimineata, de la 4 la 6 , ... de 3 ori scaune si de 3 ori varsaturi. Toata ziua de joi, n-a fost tragica, am mancat putin cartof copt si pui fiert si am baut ceai de menta neindulcit..aveam o stare de boala si cam atat...fara scaun sau voma.

vineri insa dupa ora 18:00, dupa masa de seara compusa din piure simplu fara lapte si unt...adica tot regim, si iar putin pui cu paine parajita....au inceput niste colici urati de tot si diaree puternica, mi-am sunat doctora de familie care mi-a dat smecta de 2 ori pe zi, no spa si eubiotic - 3 pe zi...si mi-a spus vreo 2 zile sa mananc doar paine prajita si covrigi si sa beau ceai de menta neindulcit.

ok! azi si maine asa fac?dar de luni? ce mananc...??? ... nu mi s-a spus de fapt ce a fost... indigestie? sau ce anume?

Multumesc anticipat!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ce sa mananc?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.