Clickmed
programare rapida la medic

Himen

Sex si probleme sexuale
Intrebare postata de Ancaqwerty cu 10 ani in urma

Buna ziua, in urma cu putin timp am fost la un control ginecologic unde am specificat ca nu mai sunt virgina, doctorul fara sa se atinga catusi de putin de vaginul meu, mi-a zis: "tie nu ti-a curs sange la contactul sexual",iar eu l-am aprobat pe domnul doctor pt ca asa s-a intamplat, mentionez ca am 17 ani si am fost singura si nu mi s-au dat mai multe detalii, as dori sa imi spuneti la ce s-a referit, sunt inca virgina?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Himen"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Adrienne (acum 10 ani)

Exista femei care din nastere nu au himen. In multe cazuri himenul este f. elastic si nu sufera nici un fel de leziune. Alte femei au un himen atat de rezistent incat este necesara interventia chirurgicala. Din cauza acestor situatii diferite, himenul nu poate fi considerat ca o dovada a virginitatii. Ar fi trebuit sa intrebi medicul la ce face referire in momentul cand a facut acea afirmatie......ai putea sa te incadrezi in una din primele doua situatii.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Adrienne
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Adrienne
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Ancaqwerty (acum 10 ani)

multumesc mult pt raspuns, data viitoare am sa ma asigur ca mi se ofera toate informatiile

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Ancaqwerty
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Ancaqwerty
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.