Clickmed
programare rapida la medic

Dureri ovulare

Boli genitale feminine
Intrebare postata de Nistor dany cu 10 ani in urma

Buna ziua ! As vrea sa va adresez o intrebare. Am 16 ani , iar menstruatia mi-a intarziat 3 luni, de fapt daca nici aceasta luna nu imi vine este a 3 luna . De fapt problema este ca de cateva zile am niste dureri in zona abdomenului ,prima data a inceput in partea stanga jos aceasta fiind o durere agresiva iar datorita acestei dureri ma miscam greu . Mai apoi durerea a inceput in partea dreapta jos , durandu-ma si in momentul in care paseam cu piciorul drept.De cateva zile au aparut si scurgeri albicioase abundente cu o mica prezenta apoasa .( Nu stiu daca va ajuta cu ceva dar de atunci am foarte mari pofte ). Mentionez ca sunt virgina .....am mai avut cateva incercari cu prietenul meu dar nu am ajuns pana la final ,adik nu am avut contact sexual cu el ..iar menstruatia mi-a intarziat aproximativ 3 luni dupa cum v-am spus mai sus . Va rog frumos sa ma ajuta-ti in ceea ce priveste diagnosticul care mi l-ati putea da si poate si niste medicamente . Multumesc !

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Dureri ovulare"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.