Clickmed
programare rapida la medic

Nasul infundat la copii

Sinuzita
Intrebare postata de membru259539 cu 10 ani in urma

Intrebarebuna am o fetita de 2 anisor face in martie anul asta de 2 saptamani de luptam cu nasucul infundat inca nu stie sa sufle nasul asa ca il aspir cu aparatu nu prea ma lasa dar acuma sa schimbat nu mai pot sa ii aspir nasucu ca ii vine sa vomite tuseste ca si cum sa localizat In gat si respire greu mai ales noaptea o impiedica sa se odihneasca aud cum horcaie tare si in gat cum face nu pot sai aspir deloc ca nu vine zici ca sunt blocati in gat iam pus vibrocil picaturi de la inceput iam mai pus si protargol picaturi dar nici un effect si nu stiu ce sai mai pun problema este ca noi suntem plecati din Romania si aicea nu prea imi da tratamente de la farmacie fara reteta de la medic si medical nu prea ia in serios problema zice ca nui nu stiu ce si sai dau paracetamol iam dat sirop paracetamol si picaturi incontinu dar degeaba ce as mai putea sa fac sa o ajut sa scape de mucoasa asta urata ma tem sa nu tuseasca si sa faca ceva infectie daca ma puteti ajuta cu un raspuns rapid multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Nasul infundat la copii"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.