Clickmed
programare rapida la medic

Pleurezie

Boli respiratorii Pleurezie tuberculoasa
Intrebare postata de iig94 cu 10 ani in urma

Buna! Am avut o pleurezie tuberculoasa,am fost internat in spital 2 luni in care am luat tratatement cu antibiotice.Am fost externat dupa 2 luni,acum continui tratamentul dar cu medicamente mai putine.De ceva timp am inceput sa simt arsuri si intepaturi in piept,si uneori si durere la plamanul unde am avut "apa".Se poate sa se fi format "apa" din nou sau de la ce sunt acest simptome? Mentionez ca momentan nu sunt in tara de aceea nu pot inca sa merg la medicul care m-a tratat.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Pleurezie"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Dr. Cranta Ali MDr. Cranta Ali este un medic autorizat SFM (acum 10 ani)

In primul rand, sper ca tratamentul pentru pleurezia tbc il veti continua pana la 6 luni de tratament chiar daca nu sunteti in tara.
In ceea ce priveste durerea la nivelul plamanului afectat de tuberculoza, este posibil ca pleurezia avuta sa se fi inchistat sau fibrozat. Aveti nevoie de o radiografie pulmonara. De asemenea , 1 cp de paracetamol pe zi, cateva zile (2-3 pana la 5 zile).

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Cranta Ali
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Cranta Ali
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Boli respiratorii.

Inscrie-te aici!
Advertisement
iig94 (acum 10 ani)

Normal ca o sa continui tratamentul,pentru ca vreau sa ma vindec.Insa am inceput sa imi fac griji,mai ales din cauza arsurilor si intepaturilor din zona pieptului.O sa iau si paracetamol,multumesc mult pt. raspuns.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de iig94
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de iig94
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
iig94 (acum 10 ani)

BUNA din nou! De ieri am dureri puternice la plamanul stang ,unde am avut pleurezia.Cu primul avion care va fi abia saptamana viitoare ma intorc in tara ,pentru ca nu vreau sa am ceva grav si sa mai stau in spital,pentru ca nu as mai rezista. Pana atunci,as vrea sa stiu pe langa medicamentele care le-am primit de la spital la externare,daca mai pot lua ceva care sa ma ajute(iau izoniazida si sinedrol).Va rog un raspuns pentru ca sunt foarte ingrijorat...

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de iig94
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de iig94
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.