Clickmed
programare rapida la medic

Ajutor !

Sarcina
Intrebare postata de spermy cu 10 ani in urma

Buna, am o intrebare! am avut contact sexual in urma cu cateva zile cu partenera mea...s-au consumat 2 numere in care in ambele am ejaculat in ea, aceasta nu a stat intr-o anumita pozitie dupa, chiar spunea ca simte ca i curge ceva , apoi a mers acasa, poate sa spalat! este posibil sa ramana insarcintata? multumesc frumos

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ajutor !"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

v.s.i (acum 10 ani)

Daca se afla in intervalul 72h inainte de ovulatie - 48h dupa, bineinteles. Acum, e greu de stiut cand are loc ovulatia, dar teoretic ea are loc in ziua a 14-a a ciclului. Un interval mai bun ar fi zilele 11-21, dupa cum scrie aici: http://americanpregnancy.org/gettingpregnant/understandingovulation.html

In ziua de azi exista suficiente metode contraceptive incat o sarcina nedorita sa nu fie o problema, dar cea mai importanta ramane desigur comunicarea intre parteneri. Apropo, *de obicei* primul semn de sarcina e intreruperea menstruatiei. ;) Dar mai bine sa previi din timp decat sa tratezi dupa cateva luni, daca perioada n-a picat cum trebuie.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
spermy (acum 10 ani)

va multumesc frumos !!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de spermy
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de spermy
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.