Clickmed
programare rapida la medic

TRATAMENT VID PSIHIC CU NEURO OPTIMIZER

Anxietate
Intrebare postata de OL1V1A cu 10 ani in urma

Buna ziua, as vrea sa stiu daca Neuro optimizer este eficient in a trata problemele de memorare, de rationare/realizarea asocierilor, probleme de concentrare, ceata mentala acea stare de vid psihic cand pur si simplu parca nu mai prea gandesti/vorbesti pentru ca nu ti vin ideile in cap,stari de anxietate,panica. Si de asemenea as vrea sa stiu cum se poate comanda. Multumesc pentru un raspuns prompt.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "TRATAMENT VID PSIHIC CU NEURO OPTIMIZER"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

SOS!Doamne (acum 10 ani)

Eu am luat Neuro optimizer, am avut o stare de bine, dar am luat si alte produse pe langa Neuroptimizer pentru imbunatatirea activitatii creierului. Acum 2 ani am avut si eu o problema si sufleteasca si de sanatate si medicina clasica nu a putut sa ma ajute cu nimic, doar credinta puternica in Dumnezeu la care ma intorsesem. Si Dumnezeu m-a indrumat catre medicina naturista, am cercetat pe internet articole in limba engleza simpomele mele, despre durerile de cap, inflamatii cerebrale, edem cerebral, meningita, imbunatatirea activitatii creierului, a memoriei si concentrarii, anxietate, depresie. Si in urma cautarilor mele am gasit si am luat urmatoarele plante, substante antiinflamatoare in capsule naturiste: curcumin, bromelaina si quercitina, vitamina C si Zn, ulei de frunze de maslin, ciupercile chinezesti reishi.

Toate bolile inclusiv cancerul pleaca de la un sistem imunitar slabit si asa am luat si produsul natural SystemWell de la Nature`s Way se gaseste la farmacie ca si celelalte suplimente naturale pe care le-am enumerat. M-a ajutat si gingko biloba, si uleiul de peste. Le-am comandat de pe cel mai mare magazin online de produse naturale din USA, www.iherb.com( se gasesc si pe alte magazine online) pentru ca daca le luam din farmacie le luam la pretul de 3 ori mai mare. In Romania am vazut ca exista niste preturi mai mici ca in farmacii aici: http://www.remedii-online.ro/products/neuro-optimizer-120cps?gclid=CL2Q5fbIuLwCFeXKtAod6VwAxw si aici http://www.naturavital.ro/neuro-optimizer-jarrow-formulas-120-capsule.html?gclid=CJaKov_JuLwCFSsCwwodWFYAIA

Dar chiar si asa, luat de la farmacie SystemWell de exemplu costa 50 de lei, nu stiu daca este foarte mult pentru sanatate dar mai trebuie si alte produse, eu am luat multe in paralel, cate 5-6 capsule din toate cele mentionate plus altele, in cateva luni am luat foarte multe capsule naturale cu proprietati antiinflamatoare si au avut efect puternic la mine. Asa am putut si eu sa ies iarna afara fara dureri de cap, m-a bucurat, fara electrocutari scurte in spatele capului si fara senzatia de edem cerebral, de presiune in spatele capului, plus celelelate efecte benefice si fara efecte secundare. Doamne ajuta!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SOS!Doamne
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SOS!Doamne
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.