Clickmed
programare rapida la medic

Hipotensiune arteriala ce se transforma in oscilanta

Varsta a treia Hipotensiune
Intrebare postata de sara777 cu 10 ani in urma

Buna seara! Va rog f mult sa nu va ghidati ca mama are 82 ani si ca numai are rost sa ma interesez,spun acest lucru pt ca sunt f multe persoane care ii "judeca"pe cei de varsta a 3a. Mama mea 82 ani care a f si a ramas o femeie puternica,nu a f bolnava niciodata,nu a avut nici macar o durere de cap,a inceput anul ac***a probleme.Ea a f dintotdeauna hipotensiva ac***a mereu in jur de 10 si 5,acum dintr-o data de vreo 3 zile tensiunea a crescut la 15-16 si bineinteles ca are stari de ameteala organismul nefiind obisnuit cu aceste valori mari.Vu 3 zile in urma a luat o pastila cloridina de 15 mg si i-a scazut la 11,a 2a zi s-a simtit bine fara ca sa-i mai creasca tensiunea,dar simtind ca-i pocnea o ureche a pus apa oxigenata in ea si a simtit ca dintr-o data i se lumineaza capul cu o stare excelenta,dar bucuria a f pana astazi cand iar ia crescut tensiunea la 15 a luat iar o pastila cloridina de 15 mg si scazandu-i la 11,bineinteles ca starea de ameteala persista,chiar daca a luat zilele acestea si stugeron.Pana ne interesam unde anume trebuie sa mearga saptamana viitoare,deplasarea fiind dificila pt ca locuiesc in provincie si acolo medicii sunt (ma scuza-ti) slab pregatiti profesional.
Va rog din tot sufletul sa-mi spuneti oare de ce aceasta brusca declansare a tensiunii,ce oare se intampla si de la ce?Mii de multumiri!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Hipotensiune arteriala ce se transforma in oscilanta"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.