Clickmed
programare rapida la medic

Durere rinichi + ecograf - cum sa procedez ?

Afectiuni ale rinichilor
Intrebare postata de beku111 cu 10 ani in urma

Buna seara ! Acum o zi , seara , m-a luat o durere de rinichi stang , destul de puternica (si mai inaite mai ma lua la amandoi mai tare dar era altfel ) . M-am dus azi la ecograf , mi-a zis ca microcalculi .

Acum , eu am 17 ani , a zis ca mai rar gaseste astfel de pacienti dar vreau sa va intreb , cum pot avea grija pe viitor . Mi-a zis sa beau lichide multe (eu si asa beau la greu ceaiuri , apa si cred ca rinichii mei acumuleaza mai sarguincios depuneri , ereditar ) cat ar fi indicat sa beau nici sa ii suprasolicit !

2. Mi-a zis sa ma feresc de mai multe alimente , dar eu am luat acum mult timp si mai iau din cand in cand calciu(si altele) efervescente . Ar putea fi fi si de aici ?

Multumesc anticipat !

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Durere rinichi + ecograf - cum sa procedez ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Adi (acum 10 ani)

Incearca sa mananci zilnic 2 felii de sfecla rosie cruda. O poti consuma sub forma de salata, in combinatie cu orice alte alimente. O dai pe razatoare, pui sare ulei otet sau ce-ti place si gata salata. In cateva saptamani o sa-ti dispara problemele la rinichi, insa daca organismul tau e predispus sa faca pietre la rinichi, va trebui sa te tii de regimul asta o data la cateva luni. Mare atentie: sa nu te sperii daca vei observa ca urina si scaunul se vor colora in rosu. Este o reactie normala atunci cand mananci sfecla rosie. Cand rinichii tai se vor insanatosi perfect, culoarea urinei si a scaunului vor reveni la normal. Si inca ceva: bea multa apa (plata). De preferabil in cantitati mici si dese pe toata durata zilei. Sanatate !

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
beku111 (acum 10 ani)

Dar cum ajuta la eliminarea pietreleor ? Multumesc mult !

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de beku111
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de beku111
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.