Clickmed
programare rapida la medic

Cum as putea?

Depresie
Intrebare postata de adela izabela cu 10 ani in urma

Sa scap de o depresie din dragoste ac***a in vedere ca am iubit un baiat,poate pentru prima oara cu adevarat si nu din nevoie afectiva pe care o confruntam inainte la fostele mele relatii,stand impreuna 5 luni.Zi de zi am petrecut impreuna timpul, la mine acasa, la el.Greseala noastra si a pus amprenta pentru faptul ca ne am dorit amandoi sa ne cunoastem din ce in ce mai mult venind o zi cand ma voi intoarce la studiile mele pe care le urmez in bucuresti iar el in orasul in locuim amandoi.A renuntat la mine datorita familiei lui,afland anumite lucruri in legatura cu trecutul meu, neadevarate de altfel si asa si au schimbat parerea despre mine neputand sa ma mai accepte vreodata.Acum, de sarbatori,ne am gasit iar dupa 2 luni de despartire si de astfel, chin, pentru mine,incercand sa ma convinga ca de data aceasta nu va mai da cu piciorul la relatie indiferent de ceea ce vor ceilalti inclusiv familia lui.Am petrecut din nou cateva zile impreuna frumoase, parintii mei acceptandu l din nou langa mine pentru a fi fericita insa brusc, a luat din nou si defintiv decizia de a renunta din cauza ca parintii nu vor sa mai auda de mine ac***a in continuare ideea ca sunt o fata usoara desi nu este asa.Am incercat la prima despartire sa vorbesc cu ei,sa le explic trecutul meu si prin felul meu de a demonstra ca sunt nevinovata insa totul a fost in zadar.Acum , am ramas cu aceasta durere in suflet, desi poate ma iubeste, nu se simte pe picioarele lui ca ar putea sa se impuna in fata familiei ca fericirea si o face singur, nu apeland la ceilalti.Ori este vorba despre o minciuni foarte bune puse cap la cap ori se poate pune problema in legatura cu el,de labilitate afectiva?Va rog astept un raspuns si o recomandare pentru vindecarea sufletul meu..Va multumesc !

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Cum as putea?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.