Clickmed
programare rapida la medic

Ajutati-ma cu un raspuns

Sarcina
Intrebare postata de Maria:((( cu 10 ani in urma

Buna seara. Numele meu este Maria si va rog să-mi explicaţi anumite fenomene apărute în urma efectuării unei histerosalpinografii. În data de 25.11.2013 am facut colposcopie si rezultatul : Epiteliu cefalo alb pe buza anterioară şi posterioară. În aceeaşi zi am făcut HSG si rezultatul a fost:
-Uter de talie normală, cu conturi nete, regulate, opacifiere difuz neomogenă
-Trompa dreaptă-opacifiată integral, alungită, slab permeabilă (mai evident la ex scopic decat pe secvenţele radiografiate)
-Trompa stanga-se opacifiază slab, parţial pe un traiect de aprox 4-5 cm, în porţiunea proximală, nu este permeabilă
-Proba Cotte slab permeabilă în drepta, negativă în stanga
Pe 02.12.2013 am avut dureri în partea dreaptă, pe 05.12.2013 au inceput uşoare scurgeri de sange, iar pe 07.12.2013 mi-a venit menstruaţia. Ciclul menstrual este de 27 de zile, durează cam 4-5 zile si nu am avut nicioadată probleme, a venit la timp mereu. Sunt ingrijorată pentru ca a venit cu o săptămână mai devreme si nu se mai opreste.Mi-a fost foarte rău dupa ce a venit, am avut ameţeli dureri de burtă şi balonare vreo 3 zile, greaţă, m-au durut sânii. Sunt în a 7-a zi si tot curge. Mi-am facut 2 teste de sarcina si au iesit negative.Am fost la ginecolog si mi-a dat sa iau Zanocin (timp de 10 zile), Duphaston (20 zile) şi Ketonal. Menţionez că după HSG am avut contact sexual.
Ne dorim foarte mult un copil si sunt foarte ingrijorată că nu raman insarcinată.
Astept raspunsuri. Multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ajutati-ma cu un raspuns"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.