Clickmed
programare rapida la medic

Durere spate ? O presupunere !

Diverse
Intrebare postata de cjs1 cu 10 ani in urma

Salut,
Am si eu o durere ce ma roade de ceva luni...
Stiu, consultul la medic e cel mai indicat... Poate, insa mie teama. E greu de explicat de ce, multi ar zice ca tocmai de aceea ar trebui sa consult un medica insa, nu pot, ar trebui sa aduc aceasta discutie in familie, deorece, desi am 25 de ani, inca n-am reusit sa ma angajez, deci nu-s asigurat, nu am bani, deci in secret nu pot face nici un pas. De ce zic in secret ? De curand familia mea a trait o drama, o ruda trasa din aceasi bunici, a murit de cancer de ficat, apoi alta ruda de sange, are cancer mamar, apoi mama are cu inima. Prin urmare n-am cum sa imi incarc familia si cu problemele mele, ar fi o lovitura prea mare, in cazul de ar fi grav. Insa totusi poate imi fac probleme degeaba, poate e doar ceva banal insa eu am tot ,,studiat'''' a se intelege citit sau cautat anumite simtome care mi s-ar potrivi si n-am gasit, de aceea rog un ajutor, adica anumite presupuneri ( un diagnostic exact, stiu ca nu se poate fara un consult).
Deci sa incep, am o durere surda, adica una de intensitate foarte mica, constanta, ce dateaza fara intrerupere de vreo 5 luni, la spate, inferior, nu e o durere difuza ci una localizata insa, cum anatomie nu stiu, am cercetat pe internet si as localiza-o in zona muschiului oblic extern (daca e corect), si radiaza -fesa, femur, atat, fara genunchi insa pina la genunchi, am uitat sa precizez, despre partea dreapta este vorba.
Ok, cum a inceput aceasta durere? A icenput fara radieri si nu a inceput din acea zona, a inceput, fulgerator, adica o durere descrisa ca o taietura, m-a taiat in abdomen, in partea dreapta, in fosa ilica dreapta, stand in picioare. N-am stiut cum sa reactionez, m-am asezat in pat si am adormit... Apoi cand m-am trezit, simteam ca ma deranjeaza ceva, in acel loc (fosa ilica dreapta). Mi-am zis las ca trece, insa durerea a datat cateva zile apoi a radiat la spate, apoi a ramas doar la spate, insa mai apare din cand, cand, un simtom de durere si in fosa ilica dreapta, sa zic o data la 2 saptamani, sau poate mai rar, dar apare.
Alte simtome ar fi oboseala, insa nu prea obisnuiesc sa ma odihnesc suficient, stau treaz mult timp si foarte rar dorm pe saturate. Sunt foarte stresat insa nu din aceasta cauza ( a dureri) si de problemele de zi cu zi. De mentionat ca, am avut aproximativ o saptamana, cand oboseam foarte rapid, adica orice efort il resimteam parca in stomac, ca un lichid. Insa a trecut.
Bolboreselile, nu stiu daca sunt normale, dar apar, parca inainte nu erau sau nu le dadeam eu importanta.
Alte informatii, Scaunul, as zice ca e normal sau nu, are toate formele, adica is momente cand e gros, alta data cand e subtire, insa ce am remarcat ca, e plutitor (am citit ca cauza ar fi ca sunt multe gaze in compozitie).
Urina, fluctueaza si ea, insa cate o data nu mi se pare normala, adica e mai inchisa la culoare decat ar trebui(adica n-am consumat nici un lichid din care sa rezulte acea culuare), insa daca consum mai multa apa decat alte lichide, e trasnparenta, aproape ca apa...
Nu stiu daca am oferit destule de detalii, insa mai precizez durerea e de intesitate foarte mica, adica mai mult ma jeneaza o simt ca e acolo si atat, problema e ca o simt de prea mult timp si asta ma ingrijoreaza.
Daca credeti ca as putea sa mai dau anumite detalii pentru a va ajuta sa imi dati si mie o presupunere, voi da.
Apropo, sunt, o persoana tare si nu ma sperii oricare ar fi presupunerea, insa intotdeauna mai presus de mine va fi familia mea, unde eu sunt principalul personaj care o ajuta moral, vreau nu vreau nu voi pica nici o data, caut doar o solutie si incep de aici, pina voi gasi una reala, deci o trimitere la consult fara alte informatii nu ma ajuta, cum am zis, stiu, ca trebuie sa ajung, aici.
Va multumesc.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Durere spate ? O presupunere !"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Sari (acum 10 ani)

Dacă ai posibilitatea să facă înot într-o apă termală, s-ar putea să treci cu bine peste problema ta, să te mai relaxezi, căci undeva este și o contracție, care îți crează acest blocaj.
S-ar putea să fi avut și blocaje emoționale puternice, te-ar ajuta atunci și un psiholog.
Sănătate.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Sari
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Sari
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
gabriela (acum 9 ani)

poate n-ar strica sa solicitati si analize care vizeaza pancreasul. o amilaza, lipaza, fosfataza, transaminaze, trigliceride, electroforeza, glicemie, colesterol fractionat, etc.
multa sanatate!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.