Clickmed
programare rapida la medic

Avort prima sarcina rh negativ fara vaccin

Avortul
Intrebare postata de gaby_vdg cu 10 ani in urma

Buna ziua.va rog sa ma ajutati cu un raspuns, am o teama si o ingrijorarea teribila care nu imi da pace. acum o saptamana am facut programare la ginecolog stiind ca eram insarcinata sa vedem cum e bebe si daca totul e ok. mi s-a facut o ecografie intravaginala, si dr a vazut ca bebe avea un chist gigant de plex coroid pe jumatatea din suprafata capusorului, si bebe era dezvoltat doar pt 8 saptamani de sarcina, eu ac***a 8 sapt si 5 zile, deci in ultimile 5 zile nu se mai dezvoltase, cu toate ca avea activitate cardiaca. mi s-a spus ca chistul acela ar putea fi o malformatie si ca la cat era de mare sigur bebele nu ar fi fost normal sau poate nici nu ajungea sarcina la termen, si ni s-a vorbit de posibilitatea intreruperii sarcinii, am hotarat sa facem intreruperea la sfatul doctorului, dar in acel moment nu mi s-a mai zis nimic si nici nu am fost intrebata de grupa sanguina si rh. a doua zi am fc intrerperea de sarcina, dupa 4 zile de la chiuretaj am descoperit ca am grupa a2 si rh negativ, sotul ac***a a2 pozitiv. nu mi s-a facut niciun vaccin dupa chiuretaj. am vb cu doctorul si i-am zis , si mi-a raspuns ca pot sa fac acest vaccin in maxim 21 de zile de la chiuretaj. dar eu pe net am citit ca in maxim 72 de ore se face. va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns daca a mai fost cineva in situatia asta. mi-e foarte frica pt ca eu vreau foarte mult bebe in viitor. si aceasta sarcina a fost dorita si foarte asteptata dar din pacate bebe era bolnavior.mai exista sanse ca urmatorul bebe sa fie sanatos???? va multumesc anticipat si multa sanatate tuturor!!!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Avort prima sarcina rh negativ fara vaccin"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.