Clickmed
programare rapida la medic

Diete raspuns medic

Obezitatea
Intrebare postata de daniela_madalina04 cu 10 ani in urma

Am 24 de ani si tot imi ieste foame am tot incercat tot felul de regimuri alimentare si tot nu slabesc . am anul trecut am adata jos 16 kg dar leam pus la loc anul acesta nu stiu ce am nu dau de loc jos nici un kg am fost si la sala merg si pe jos si nimic. am 1.60 inaltime si 77 kg.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Diete"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

Medic SfatulMedicului MMedic SfatulMedicului este un medic autorizat SFM (acum 10 ani)

Este recomandat sa consultati un nutritionist.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Medic SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Medic SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Obezitatea.

Inscrie-te aici!
Advertisement
FreeStyle11 (acum 10 ani)

Poate ai fost dintotdeauna mai plinuta, asa o fi geneticul tau.Ai o constitutie mai solida, exista si fete in felul asta.Metabolismul tau nu arde caloriile din mancare asa de rapid ca la o persoana care e sp***a din nastere.Oricum exista solutii si pt tine.Tine-te de sala in continuare si redu cat poti tu de mult carbohidratii si grasimile nesanatoase, consuma mai multe proteine si vegetale si bea suficienta apa cam 2-2.5 litri pe zi.Daca iti fixezi un stil de viata sanatos cu alimentatie si exercitii fizice regulate, o sa ai o silueta frumoasa si o sanatate de fier.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de FreeStyle11
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de FreeStyle11
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
lauraswan (acum 10 ani)

Buna!

Eu am avut 82 kg si am 1.71. M-am ingrasat fara sa imi dau seama de la 58 kg la 82 kg. Azi dimineata aveam 75 kilograme jumatate deja.

Ce am vazut ca functioneaza la mine este:

1) ceaiul verde (maxim 1 litru pe zi, 1 lingurita planta la 1 cana). Mentiune: Daca vrei sa nu fie amar ceaiul verde lasa apa sa stea 2 minute dupa ce a dat in clocot iar apoi toarna peste planta de ceai verde. Ceaiul se bea dupa mesele in care mananci mai consistent, de obicei pranzul. Poti bea ceai verde numai daca ai rinichii sanatosi.

2) Altceva care vad ca functioneaza sunt taratele de ovaz de care spune faimoasa dieta Dukan.
Am inteles ca se pot manca maxim 5 linguri pe zi. Mie imi place sa fac un fel de p***asli din tarate de ovaz, 1 lingurita seminte de in, 1 lingurita seminte de susan, cateva stafide, cateva nuci si torn lapte fierbinte peste acest amestec. Este absolut delicios. Smecheria sta in faptul ca poate inlocui cu succes o masa sau doua pe zi si nu simt foame dupa aceea pentru ca taratele de ovaz se umfla in sistemul digestiv si iti da senzatia de satietate. Insa e foarte important sa bei multe lichide dupa ce mananci tarate de ovaz.

3) daca inlocuiesti 2 mese cu tarate de ovaz, asigura-te ca mananci proteine la cea de-a treia masa (ton / peste slab / curcan / pui) si nu uita sa bei multe lichide dupa taratele de ovaz care se umfla de foarte multe ori in sistemul digestiv (daca au cu ce bineinteles!)

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de lauraswan
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de lauraswan
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
doctorulstietot (acum 10 ani)

Problema este cum sa slabesti si cum sa te mentii la greutatea dorita .Aceste lucruri nu se obtin cu dieta sau cura de slabire .Ma contactezi si elaboram inpreuna un plan de nutritie personalizat ,adecvat strle in functie de analizele de laborator,starea de sanatate ,preferintele alimentare si intolerantele digestive.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.