Clickmed
programare rapida la medic

Apendicita sau chist ovarian ?

Apendicita
Intrebare postata de andreea628 cu 10 ani in urma

Buna seara , timp de 2 luni ma confrunt cu o durere pe partea stanga jos care radiaza spre rinichi. am facut analize sange , ecografie abdominala , control ginecologic ...rezultatul fiind un chist ovarian de 8 mm , nimic grav din spusele doamnei dr ginecoloc totusi , tot dumeaei mi-a zis ca a-r putea fi chiar apendicita ac***a in vedere ca am diaree iar dupa fiecare masa merg de 2 ori la baie . ce control ar trebui sa mai fac ? e posibil sa fie apendicita? am 25 de ani si 7 ani de volei de performanta fara nici un fel de probleme pana in prezent .
multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Apendicita sau chist ovarian ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

FreeStyle11 (acum 10 ani)

Apendicele este in partea dreapta a abdomenului, iar pe tine te doare in partea stanga.Deci nu cred ca e posibil sa fie apendicita, cred ca de la chist simti acea durere.Cat despre diaree, aia poti sa o ai din diferite cauze, cred ca mai degraba trebuie facut un consult la medicul gastroenterolog decat la ginecolog, eventual iti va recomanda o colonoscopie, care este cea mai evidenta metoda de aflare a tuturor afectiunilor tractului digestiv.Mergi cu incredere ca se va rezolva.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de FreeStyle11
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de FreeStyle11
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
andreea628 (acum 10 ani)

multumesc de raspuns , totusi subscriu , dr ginecolog a zis ca poate fi si in stanga si e corect din ce am mai citit si eu pe internet . m-a palpat , am facut-o si eu acasa iar abdomenul este destul de contractat.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de andreea628
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de andreea628
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Medic SfatulMedicului MMedic SfatulMedicului este un medic autorizat SFM (acum 10 ani)

Ar fi bine sa consultati medicul gastroenterolog pentru evaluare. Chsitul ovarian este prea mic pentru a da astfel de dureri iar apendicele- si mai putin probabil sa dea dureri in partea stanga de 2 luni.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Medic SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Medic SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.