Clickmed
programare rapida la medic

Ciob

Oase si articulatii
Intrebare postata de stefan19528 cu 10 ani in urma

Buna Ziua ...acuma 1 luna am calcat intr-un ciob ,mai exact era o bucata de dintr-un ecran de televizor ... am fost la spital m-au cusut si totu'' era bine ...acuma vreo 1 saptamana a inceput sa ma doare foarte tare talpa piciorului unde mi-a intrat ciobu ,si nu numai ultimele doua degete ,cand calc pe toata talpa ma curenteaza .... Am fost sa imi fac radiografie si intr-adevar se vede un corp strain dar este prea mare pentru o fi o bucata din ciobul care mi-a intrat in picor ,pentru ca ,ciobul inca il mai am ....si toti doctorii au pareri diferite ,ca este geam si ca nu este geam ,pentru ca ,geamul nu se vede la radiografie ...si vreau sa stiu sigur daca chiar se poate vedea ciobul la radiografie ca sa nu ma duc sa ma taie pe degeaba . Va rog un raspund cat mai rapid .

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ciob"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Medic SfatulMedicului MMedic SfatulMedicului este un medic autorizat SFM (acum 10 ani)

Indiferent de natura corpului strain, el trabuie eliminat pe cale chirurgicala.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Medic SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Medic SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Oase si articulatii.

Inscrie-te aici!
Advertisement
Stefan19528 (acum 10 ani)

Si conteaza daca trece o perioada mai lunga de timp ..adica daca nu merg acuma sa il scoata si merg peste o luna ...exista rvreun risc ?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Marian (acum 8 ani)

Acelasi lucru mi s-a intamplat si mie, adica am calcat pe niste cioburi si a fost destul de grav. Am fost de mai multe ori la doctor si m-am operat. Primul doctor care m-a vazut, nu mi-a scos nici un ciob din picior ci pur si simplu m-a cusut fara sa curete nimic inauntru. Dupa doi ani de zile am inceput sa sangerez in talpa (nu mai vorbesc de dureri care le-am avut pana in momentul sangerarii) pentru ca unul din cioburi iesise prin piele. Am fost de data asta spitalul de urgenta si m-a operat un doctor amabil de acolo. Mi-a spus ca sunt mai multe fragmente de corp strain in talpa si ca o sa faca tot posibilul sa le scoata pe toate. Mi-a scos 3 bucatele de ciob. Dupa 10 ani de zile de la operatia respectiva am inceput sa am iar taieturi (junghiuri) in talpa, langa locul operatiei respective. Prima impresie a fost ca as avea ceva (o pietricica, ceva) in incaltaminte, iar cand am pus mana acolo, spre mirarea mea, am simtit ceva pe sub piele. Mi-am dat seama imediat despre ce este vorba cu toate ca dadusem uitarii toata patania care se intamplase cu 10 ani in urma. Am intarziat sa merg la doctor pentru ca nu ma aflam in tara la momentul respectiv si am tot schiopatat de fiecare data cand simteam ca ma junghie in talpa (moment pe care il intalneam tot mai des). Ceea ce vreau eu sa iti zic este ca m-am ales si cu o durere de spate din cauza ca m-am tot ferit sa calc cum ar trebui pe piciorul respectiv. Parerea mea e ca ar trebui sa rezolvi cat mai repede situatia, nu cumva sa iti apara o complicatie in alta parte...eu nu m-am gandit niciodata ca o sa ma doara spatele de la un ciob care l-am avut in talpa.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.