Clickmed
programare rapida la medic

Am un tata dependent de alcool.

Alcoolism
Intrebare postata de mikelinho cu 10 ani in urma

Salut,sunt ciprian si am probleme cu tatal meu care bea foarte mult.El le are cu bautura de cel putin 30 de ani.Nu stiu cum sa va spun,dar atunci cand el este treaz,adica fara sa puna gura deloc pe bautura este cel mai bun om de pe toata planeta dar cand ajunge sa consume 3-4 beri sau vin sau palinca ce bea el,nu te mai intelegi cu el.Se razbuna pe mine si pe mama de fiecare data.Haideti sa va povestesc pe rand:
1.In fiecare seara cand se imbata,ca de obicei seara se intampla,pana mai acum 2 ani o batea de fiecare data pe mama deoarece eu eram micut,fratele meu e la facultate in bucuresti si tot asa..imi povestea fratele meu ca de 20 de ani si ceva tot o chinuia pe mama la fel cum ii facea pana acum 2 ani.Mama a luat batai zdravene de la el dar de frica sa nu il bage la inchisoare sau stiu eu nu a sunat niciodata la politie si de rusinea vecinilor,a indurat tot acest chin atata timp.Au fost si zile poate chiar si o luna in care nu s-a intamplat nimic..dar la noi in casa si acum scandalul este foarte mare,numai ca nu se mai ajunge la bataie doar cu mine poate deoarece am spus intr-o seara gata...Tu numai dai in mama pana cand o-i fi eu cu ea.de asemenea el este foarte usor de batut adica de impins ca nu am ajuns sa ne batem pentru ca pica foarte usor jos din cauza ca era beat chior si nu se putea tine pe picioare.Eu mai am un an si ceva din liceu si sper sa iau bac-ul si sa ajung la o facultate si sa imi gasesc si ceva de lucru pana imi fac eu viata asa cum vreau..si ma gandeam sa o iau si pe mama acolo cu mine si sa ramana aici singur de capul lui sa isi dea seama ca si-a pierdut familia.
Va rog dati-mi sfaturi iar daca aveti niste nelamuriri,intrebati-ma.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Am un tata dependent de alcool."
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

FreeStyle11 (acum 10 ani)

Pai e foarte bine ce vrei sa faci, ca vrei sa o iei pe mama ta cu tine si sa il lasati pe el singur este foarte bine.Dar totusi cred ca este bine sa il si ajutati sa se faca bine ca eu nu stiu daca el poate singur sa se faca bine.Daca nu reusiti sa vorbiti deloc cu el, atunci cel mai bine este sa plecati de pe acuma, adica mama ta sa plece cu tine de acolo.Daca nu reprezinta un pericol real, cum ai spus si tu ca nu se tine bine pe picioare, nu cred ca poate fi un pericol mare, desi nu stiu de ce mama ta a acceptat sa fie batuta atatia ani de el.Deci vedeti daca puteti sa vorbiti cu el ca sa il ajutati, si daca nu vrea atunci mai bine plecati si lasati-l in pace sa se bata singur.Bafta multa!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de FreeStyle11
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de FreeStyle11
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
antoneta142936 (acum 10 ani)

Salvati-va voi !!! El, dupa 30 de ani de alcolism cred ca nu mai are sperante.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de antoneta142936
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de antoneta142936
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
yuri boyka (acum 9 ani)

pt tine ciprian.cunosc pe cineva care il poate face pe tatal tau sa nu mai bea.asta e mailu meu [email protected] imi scrii ca sa vorbim

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de yuri boyka
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de yuri boyka
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.