Clickmed
programare rapida la medic

De ce raspuns medic

Psihologia cuplului
Intrebare postata de manunori cu 10 ani in urma

Va rog sa ma ajutati!!!!am o relatie de 2 ani!am devenit foarte geloasa!noi ne iubim enorm dar din cauza geloziei mele ne certam din ce in ce mai des!aproape zilnic!!!nu stiu de ce traiesc cu teama ca il voi pierde intro zi pe cel ce il iubesc cel mai mult!!!!el imi dovedeste mereu cat de mukt ma iubeste si cate este in stare sa faca pentru mine!el daca vrea sa iasa cu baietii in oras eu ma opun de teama ca cine stie ce face sau unde se duce,daca ma inseala daca se uita dupa alta!inainte nu aveam nici o problema dar nu stiu ce ma schimbat!nu mia dat niciodata motive sa cred ca ma inseala el nu ma streseaza dar ne certam numai din cauza mea pt ca in fiecare zi vin cu cv nou si ii reprosez orice!nu vreau sa mai fiu asa.....simt ca il pierd......vreau sa ma schimb vreau sa ii dovedesc ca sunt femeia care a cunoscuto la inceput....plina de viata,glumeata,deschisa la orice discutie,nepasatoare daca o alta femeie il priveste......vreau sa gandesc ca inainte:este al meu,pe mine ma iubeste,pe mine ma vede cea mai frumoasa......vreau sa ma schimb si sa nu mai traiesc cu teama ca il voi pierde!el ma iubeste enorm,mia demonstrat asta mereu zilnic....imi spune cuvinte frumoase care orice femeie ar fii mandra sa il aibe ca barbat....nu a facut nimic sa nu am incredere in el,dar nu stiu ce se intampla cu mine in ultima vreme......VA ROG DIN SUFLET SA MA AJUTATI....VREAU SA MA SCHIMB,VREAU SA FIU VECHEA MANUELA DE CARE SA INDRAGOSTIT,NU NEBUNA SI DISPERATA CARE E ACUM!!!!!!VA ROG DIN SUFLET AJUTATIMA!!!VA MUKTUMESC.va rog raspundetimi la mesajintrebare

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "De ce"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

FreeStyle11 (acum 10 ani)

Pai daca numai vrei sa fi asa, atunci de ce esti in continuare asa?Daca tu iti dai seama si e evident ca ek te iubeste si nu te inseala de ce mai esti geloasa?Pe undeva in adancul tau este o contradictie si o framantare pe care trebuie sa ii pui capat ca sa poti fi din nou ca inainte.Nu stiu cum ai ajuns sa fi asa cum esti acum, cred ca tu sti, dar in orice caz trebuie sa elimini cauzele care te aduc la aceste gelozii.Poti mergi la psiholog, dar cauta unu bun care se pricepe, cu ceva ani de experienta ar fi indicat pt a te putea ajuta sa descoperi si sa anihilezi cauzele care te fac geloasa.Eu ma gandesc ca totusi exista ceva la el care te face sa fi geloasa, nu stiu exact nu il cunosc dar trebuie sa fie o cauza.Daca reusesti sa-ti dai seama care e atunci e foarte bine, inseamna ca poti face ca sa dispara aceste gelozii.Dar sfatul meu este sa mergi si la psiholog ca poate sunt unele chestii pe care nu le sti sa le faci ca sa scapi de gelozie.Si roaga-l pe prietenul tau sa te inteleaga ca treci printr-o stare pe care tu nu o doresti dar care trebuie sa inceteze.Ai incredere ca daca el te iubeste te va sprijini si te va ajuta cu tot ce ii sta in putinta.Bafta multa!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de FreeStyle11
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de FreeStyle11
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Psihoterapeut Roxana Patrascu MPsihoterapeut Roxana Patrascu este un medic autorizat SFM (acum 10 ani)

Buna ziua,

Manuela, pentru a intelege mai bine cum functioneaza gelozia poti citi accesand acest link:
http://www.psihoutil.ro/consilierea-cuplului/gelozie/

Pentru a afla care sunt motivele care iti genereaza sentimentul de gelozie poti apela la psihoterapie individuala sau de cuplu. Mai mult, aceste sedinte te pot ajuta sa iti dezvolti increderea in sine si sentimentul de siguranta in relatia cu sotul tau, imbunatatirea comunicarii si restabilirea relatiei de cuplu. In aceste link-uri vei gasi mai multe detalii:

http://www.psihoutil.ro/consilierea-cuplului/

http://www.psihoutil.ro/consilierea-cuplului/comunicare/

Manuela, sper ca aceste articole sa iti fie utile si daca te pot ajuta cu alte informatii, cu drag!

O zi frumoasa!
Psih. Roxana Pătrașcu

Telefon: 0721. 349.765
Mail: [email protected]
Website: www.psihoutil.ro

Roxana Pătrașcu psihoterapeut 

Telefon: 0721.349.765

Mail: [email protected]

Website:http://www.psihoutil.ro/
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psihoterapeut Roxana Patrascu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psihoterapeut Roxana Patrascu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.