Clickmed
programare rapida la medic

Probleme medicale fără răspuns...

Dezechilibrele hormonale
Intrebare postata de BDeni cu 10 ani in urma

De câțiva ani (2-3) mă confrunt cu tot felul de probleme medicale și nu găsesc niciun răspuns. Menționez că nu am avut niciun fel de problemă înainte și deja situația devine iritantă.

Vara trecută, în urma unei seri la urgență am fost diagnosticată cu Helicobacter pylori și Giardia. Le-am tratat pe amândouă și apoi am ajuns la ginecolog (Janosy Gabor), fiindcă aveam o secreție ciudată și îmi întârzia menstruația. Am făcut o cultură de secreție și mi-a ieșit Proteus Mirabilis. Am tratat-o și pe asta. În cazul menstruației am luat Qlaira pe o perioadă de 6 luni, însă ciclul continuă să întârzie (o dată la două luni).

În cazul durerilor de stomac m-am tratat pentru cele două (Heliobacter si Giardia) în schimb acum am o altă problemă. Câteodată după ce mănânc mă simt dintr-o dată balonată/flatulență și simt o durere groaznică (zona rectului). Am avut o singură dată mucozități în scaun (poate asociat cu stresul).

Am si o altfel de problemă.Am fost la doctorul Brihan Ilarie (dermatolog) pentru un control după ce mi-a apărut un coș mare pe tâmpla în partea stângă. Dânsul mi-a spus că am acnee chistică și că necesit tratament, însă a trebuit să părăsesc țara, urmând să revin în Ianuarie.

Nu știu dacă toate aceste probleme medicale ar putea duce spre un diagnostic comun sau o sursă comună (gen hormonală- pentru chisturile faciale și menstruație sau gastroenterologică).
Am postat acest mesaj în speranța unui sfat/posibil diagnostic.
Mulțumesc!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Probleme medicale fără răspuns..."
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Florentina (acum 10 ani)

ai incercat tratamentul cu tinctura de nuca neagra, capsule de pelin si capsule de cuisoare?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
maria cristina (acum 10 ani)

eu iti recomand sa repeti analizele pt depistarea helycobacter si giardia, atat in sange cat si in scaun. sunt bacterii care dispar foarte greu. mucozitati in scaun nu apar in niciun caz de la stres. apoi fa-ti niste analize pt tiroida :TSH, T3,T4, ca sa vezi de ce-ti intarzie ciclul. nu mai lua anticonceptionale, mai ales ca nu au avut niciun efect. daca analizele la tiroida iti ies bune, cauta un alt ginecolog, mai bun, si evita administrarea de anticonceptionale, si poti sa faci chiar si o ecografie intravaginala. apoi, balonarile, pot veni si de la fiere sau intestin, fa o ecografie abdominala. numai bine!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
maria cristina (acum 10 ani)

si nu incerca niciun fel de capsule sau tincturi, pot avea reactii adverse foarte periculoase. mai bine urmeaza cu ceaiuri din plantele noastre, coada soricelului este minunata pt reglarea ciclului menstrual, iar pt stomac, galbenele (o lingurita la o cana, nu ceasca, pe care o bei pe parcursul unei zile), ( ceaiul de galbenele scade un pic tensiunea).

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.