Clickmed
programare rapida la medic

Problema de cuplu

Psihologia cuplului
Intrebare postata de Andrei Toni cu 10 ani in urma

Buna,

Numele meu este Andrei, am 22 de ani si am o problema cu prietena:la momente absolut intamplatoare ma trezesc cu intrebari de genul:Vrei sa avem o relatie deschisa? sau Hai sa luam pauza(de genul sa ne intalnim cu alte persoane) sau cand se supara pe mine mai rau ma ameninta ca ne despartim (nu am tinut numaratoare, dar cred ca de vreo 7 ori s-a intamplat in 4 ani).

Vreau sa stiu cum o sa rezolv aceasta mica/mare problema pentru ca ea imi da aceste mesaje pe tel sau personal imi zice si mie mi se face inima numai aschii si pulbere, faza este ca atunci cand intreaba de obicei si insista "ca de ce nu vrei?" sau "haiiideeee sigur nu vrei sa ne despartim?". Eu stiu cu siguranta ca ea ma iubeste dar nu stiu ce sa zic daca ea vrea sau nu sa ramana in continuare cu mine si doar face misto de mine ca stie cum ma simt cand imi pune genul asta de intrebari:

Sunt 2 variante:ori stie cum ma simt si face misto de mine sa ma faca sa ma simt aiurea, ori vorbeste serios si vrea intr-un final sa scape de mine dar asteapta un motiv serios?

As vrea sa stiu si opinia altcuiva ac***a in vedere ca inima mea parca nu mai poate suporta aceste mici, sa le zicem socuri...si intr-o zi o sa ma satur si oricat ar durea sau ar fi de rau o sa ne despartim si o sa o las sa isi caute pe altcineva daca asta vrea cu adevarat sad

I-am spus in repetate randuri sa nu mai insiste cu asta si am impresia ca ii face placere sa imi provoace suferinta...doar ca sa se simta dominanta si sa stie ca ea e cea dorita intotdeauna.

Toate ca toate dar sper doar sa fie sentimentul de "grandomanie"(nu gasesc acum un cuvant potrivit) si sa se simta tot timpul dorita sa imi faca faza asta, si sa nu fie faptul ca ea chiar cauta pe cineva,sau si mai rau,ca are pe cineva pregatit si eu doar eu am ramas de dat la o parte ca ea sa fie cu adevarat fericita.

Pot sa imi dau seama de multe chestii,nu sunt prost, dar problema asta ma depaseste.

Astept raspunsul cu nerabdare si cu oarecare teama...

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Problema de cuplu"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Ionut (acum 10 ani)

Salut Andrei , problema ta este des intalnita in relatiile de cuplu din epoca noastra. Nu pot sa-ti zic sa nu-ti faci griji ca nu este asa . ai cateva posibilitati , iti voi insira cateva pentru a incerca sa te ajut .
1. este plictisita de prea multa atentie din partea ta , fa ceva nou ! cere-i tu pauza ! dar vezi ca aici e o problema! trebuie neaparat sa alegi un moment cheie ! un moment in care ea se simte iubita de tine . m-am gandit putin mai bine , dupa o partida de amor ar fi cel mai bine , ii vei da de gandit ,frica care apare in momentul pierderii unei persoane este foarte benefica relatiei , uita-te la tine.. o iubesti si ai face totul pentru ea (ai postat ceva ca sa rezolvi problema . si nu e rusinos sa faci asta ) totusi tonul si intonatia pe care ii vei zice chestia asta va fi si asta un moment cheie .
2. fa-o sa rada copios vreo 10 minute , dupaia ii va fi greu sa te minta , intreab-o daca tu esti exact ceea ce-si doreste . in intrebarea asta vei afla daca are pe altcineva sau nu . fi atent la miciile detalii care-ti vor spune asta .
-daca va evita raspunsul si se intoarce cu spatele iti ascunde 100% ceva .
- daca iti va raspunde prea repede printr-un simplu da si te saruta ca sa nu te uiti la fata ei , iar e ceva la mijloc
- daca te va intreba "da de ce ma intrebi asta?" cu o mica teama in voce ii dai de gandit , inseamna ca`i pasa dar tot s-ar putea sa fie ceva la mijloc
-daca iti va raspunde da normal pe tine te iubesc si nu-mi trebuie pe altcineva (uitandu-se in ochii tai ) sigur te iubeste!
-daca iti va raspunde da normal pe tine te iubesc si nu-mi trebuie pe altcineva si se uita in stele sau in porumb , sigur sta cu tine pentru altceva!
3. schimba-te putin , fa-te indiferent , fa-te ca uiti ce va-ti propus sa faceti in ziua urmatoare , intarzie la intalnire ; nu te neglija deloc .. tunde-te, penseaza-te , fa-ti freza noua , fa ceva nou cu tine sa atraga putin atentia ei !
4. pe cat de absurda mi se pare aceasta idee , totusi e o chestie foarte adevarata... cerei parola , fa=-te ca-i verifici telefonu . dar totusi vezi sa nu-i spui pe net iubi azi iti verific telefonu . iia-il direct , intra in meniu si fa o fata de mirat , si spune mahnit un hmm ... se va deschide ca o carte ,!
Totusi sunt 10% procente posibile sa te iubeasca si indrumata de altcineva face asta ca sa nu te piarda , nu cunosc prea multe informatii si nu`mi pot da seama!
Sper ca te-am ajutat ,revino cu un raspuns !

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.