Clickmed
programare rapida la medic

Oboseala, ameteli, dureri mari articulare

Ametelile si vertijul
Intrebare postata de foitos cu 10 ani in urma

Buna poate cineva sa ma ajute sa stiu ce investigatii , analize sa mai fac. De la inceputul anului am aceste probleme de slabiciune, ameteli, dureri mari articulare, nu am forta in maini si picioare, in ianuarie am sunat la urgenta mii sau facut analize, au zis probleme calciu, magneziu, am mers la un medic internist, din nou analize, calciu, magneziu, fier erau sub limitele normale cu mult scazute, am facut tratament 3 luni, au urmat alte investigatii endocrinologie aici totul e bine, reumatologiec am facut si radiografie la coloana, si am avut tratament gabaran 6 luni, neurologic si psihiatric sunt luata in evidenta si fac tratament am avut in 2008 un accident de masina ca urmare traumatism craniocerebral, am fost in coma 4 zile. In luna august din nou am ajuns la urgenta aceiasi poveste calciu, magneziu din nou sub limite, iar acum am aceleasi simtome. Nu stiu ce sa mai fac, nu ma simt bine sunt obosita ma dor si ochii din cap, imi scade si vederea, asta nu am scris si la oftalmolog am fost au crescut dioptriile, iar acum din nou vad rau sI ma dor ochii, daca sar putea as dormii mult, doar ca ma dor oasele daca stau in pat si nu ma pot ocupa de baietelul meu de 5 ani.Va multumesc anticipat.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Oboseala, ameteli, dureri mari articulare"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

Dalil (acum 10 ani)

Draga mea,
Acelasi lucru mi s-a intamplat si mie , ma trezeam dimineata si nu puteam sa pun picioarele pe podea , ma dureau din umeri, nu mai spun ca nu aveam forta in brate si in picioare si ca eram obosita chiar si dupa ce ma trezeam .
Am citit forumul inainte de a merge la medic si aproape toti cei care au descris aceste simptome erau aceleasi cu ale mele . M-am gandit ca ar fi bine sa fac o cura de calciu si magneziu cu vitamina D3 dar rezultatele au intarziat sa apara . Pe urma am citit ca organismul nu asimileaza din anumite motive iar eu am aflat ca la mine nu se intampla din cauza faptului ca locuiesc intr-o zona umeda unde plaoa mai tot timpul, asa ca soarele lipseste cu desavarsire . Am inceput sa imi iau concediu cate o saptamana doar si merg de 4 ori pe an in vacanta unde e soare . Merg de cate ori am ocazia chiar si pentru 3 zile la Felix sau la Govora iar de cand fac asta durerile au disparut complet dar chiar si acum cand ma trezesc dimineata am acea frica de a pune picioarele pe podea si ca durerea va aparea din nou, din fericire la mine toate sau rezolvat in acest mod . Deci draga mea, incearca sa faci ceva pt ca organismul tau sa asimileze ceea ce ii dai, ca poate tu urmezi tratamentele asa cum sunt prescrise dar organismul le respinge . Cred ca aici ar trebui sa lucrezi putin si nu uita de soare . Iti doresc multa sanatate sisa auzim numai de bine .

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
foitos (acum 10 ani)

multumesc pentru raspuns, aveti dreptate sunt multe ce nu stim ca ne ajuta, multa sanatate va doresc si multumesc inca o data

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de foitos
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de foitos
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
tiberiu (acum 8 ani)

Atentie mare , soarele nu mai e ce-a fost astfel ca radioactivitatea (exploziile solare) a ajuns sa fie distructiva si nu benefica.Mai degraba ai aceste simptome pe fondul modificarilor atmosferice care , pe zi ce trece , devin tot mai periculoase si afecteaza intreaga activitate a organismului nostrum care este de-o coplexitate extrema.Pentru ca noi sa functionam normal avem nevoie de conditii de viata normale (anotimpuri tranzitorii si stabilitate atmosferica) care au disparut cu desavarsire si care , metamorfozandu-se , au determinat si continua sa determine dezechilibre fundamentale in ceea ce priveste material vie in ansamblul ei.Pe langa aceasta , activitatea noastra de zi cu zi , stressul , nemultumirile , alimentatia de p***a calitate si dezechilibrata sunt factori care vin si completeaza paleta cauzelor care favorizeaza aparitia tuturor acestor stari de discomfort , a bolilor , a disfunctiilor care se completeaza una pe cealalta si de-aicea cronicizarea si agravarea lor.Cel mai super tratament si cu rezultatele cele mai bune si imediate este somnul si relaxarea astfel incat organismal sa fie scos din excitatia morbida care ne distruge treptat si sigur.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
loredana (acum 8 ani)

din propria experienta iti spun fati o analiza de borelia.si sa dea dl sati iasa negativ.dar am avut aceleasi simtome si am fost diag cu boala lyme,dupa trat sunt mai bine.iti foresc sanatate

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.