Clickmed
programare rapida la medic

Durere mana stanga

Boli de inima
Intrebare postata de alexbrodoceanu cu 10 ani in urma

Buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns daca puteti.

Am 27 de ani, nu am avut pana acum absolut nicio problema cu inima.

Aseara am baut intr-un club 5 doze de redbull , iar astazi dimineata dupa ce m-am trezit, am simtit o durere destul de puternica la mana stanga, mai exact la umarul stang , care vad ca inca nu a trecut. In rest alte parti ale mainii nu ma dor, decat umarul stang.

Are cumva legatura cu faptul ca am baut 5 redbull , si e numai din cauza asta? Sau ar trebui sa ma ingrijorez, ? Pana acum nu mi s-a mai intamplat asa ceva, sa simt dureri din senin la umarul stang, dar ce-i drept nici nu am mai baut 5 redbull intr-o zi

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Durere mana stanga"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

FreeStyle11 (acum 10 ani)

Nu cred ca are legatura, mai degraba ai fi simtit ceva la inima sau sa ai o stare de agitatie etc.Ce descri tu este ceva la muschi, iar cauza trebuie sa o afli mergand la medic.Dar daca nu te deranjeaza prea rau sau trece repede poti sa stai linistit.Dar sa numai bei 5 doze de energizant, nu este bine DELOC.Rezumate doar la unu singur, eu zic ca e suficient, pt ca are destula cofeina in el.Deci daca durerea persista, devine enervanta treci pe la medicul reumatolog, dar oricum nu cred ca are legatura cu energizantele, de la ele sunt alte simptome.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de FreeStyle11
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de FreeStyle11
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
of of (acum 10 ani)

oameni buni, voi nu stiti ce beti !Deja 5 cafele sunt foarte daunatoare !
Insa un red bulll este de 100 de ori mai toxic decat o cafea.
Red bull contine doze masive de cofeina, doze masive de TAURINA si o sumedenie de chimicale. Deja unul da organsimul peste cap.
De la 5 astfel de bauturi satanice oare ce sa faci decat boli ?
CE AI ACUM ESTE SIGUR DE LA RED BULL. Sper sa te inveti minte pe viitor.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
ronin (acum 10 ani)

Desi nu sint medic iti spun ca durerea aceea din umar este de fapt durere de inima. Nu sint 100% sigur dar 98% sint....asa ca las-o balta cu reumatologul sau ce a mai spus cine a spus pe aici si DA FUGA la cardiolog! Cu reumatism se traieste si 90 de ani....cu o boala de inima netratata insa nu! Durerea pe care o simti acum ar putea fi o angina, care nedepistata si tratata la timp poate degenera foarte repede in infarct mioardic. Ti-ai luat macar un puls si o tensiune ca sa stim despre ce vorbim aici?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.