Clickmed
programare rapida la medic

Un sfat urgent, va rog!

Vaccinuri si vaccinari
Intrebare postata de bilutza cu 10 ani in urma

Buna seara,
as avea nevoie de un sfat-referitor la vaccinul care se face la 7 ani.stiu ca parerile sunt impartite-eu aleg sa-l fac fetitei mele insa i-am facut recent un tratament de imunizare cu un sirop concentratde fructe(asta n-ar fi o problema) si imunoglobulina. am citit pe net ca in acest caz ar fi contraindicat sa i se faca vaccinul si trebuie sa treaca nu stiu cata vreme de la intreruperea tratamentului. ma poate lamuri cineva? parerile sunt impartite si e tare greu atunci cand nu ai raspunsuri clare la intrebarile ce se refera la copii. va multumesc tare mult

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Un sfat urgent, va rog!"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

buna (acum 10 ani)

parerile nu-s impartite deloc. Exista pareri proaste, bazate pe nestiinta, frica si propaganda si pareri bazate pe cunoastere si certitudine. Certitudinea este ca:
1. este absolut imposibil sa prezici dinainte ce virusi gripali o sa apara ca sa-i pui dinainte in vaccin.

Cine afirma un astfel de lucru e un mincinos iar cine crede este un naiv.

2. In orice vaccin sunt atat de multe substante chimice neurotoxice si efectul lor negativ atat de sigur incat se pune intrebarea daca pe langa imbolnavirea artificiala cu gripa (= vaccinare),
daunele acestor toxine nu este mai mare decat posibila "imunizare".

3. Imunizarea nu apare prin vaccin in mod direct ci numai atunci cand exista un sistem imunitar puternic care, dupa imbolnavirea artificiala, sa fie mai rezistent
dupa vaccinare decat inaintea ei la gripa cu microbii similari cu cei din vaccin.

Cine are insa un sistem imunitar slab la acel moment NU va fi imunizat ci doar SLABIT.
Cine are un sistem imun puternic NU are oricum nevoie de vaccin caci gripa nu este doar o boala letala !

Deci care mai este sensul vaccinarii ? Doar frica si naivitatea.

Oamenii nu dispun nici macar de logica necesara intelegerii acestor lucruri simple, pe care nici macar un medic nu le poate nega, caci sunt conforme cu teoria vaccinului.

Deci a face un vaccin de gripa este din start o mare p***ae si o poate face doar un om naiv sau fricos, care prefera un pericol 100% plasat direct in sange in locul unuia cu mult mai putin probabil prin contagierea cu o gripa care oricum trece de la sine.

Deci apartii de mamele care prefera, in numele unei credinte oarbe, sa-i dauneze copilului decat sa-l ajute.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
bilutza (acum 10 ani)

multumesc pentru raspuns. nu m-am gandit niciodata sa-i fac fetei vaccin antigripal. era vorba despre vaccinul care se face la 7 ani, cred ca este un rapel -este vaccinul anti- rubeola, rujeola si oreon-cred. la asta se referea intrebarea. vaccinul antigripal nu i l-as face pentru nimic in lume. cititi, va rog, cu atentie intrebarea. multumesc inca o data

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de bilutza
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de bilutza
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.