Clickmed
programare rapida la medic

Se poate confunda o boala metastatica osoasa pe cap femural cu o coxartroza? raspuns medic

Cancer
Intrebare postata de MihaelaTarcea cu 10 ani in urma

Buna ziua.
In urma cancerului de san dinagnosticat in urma cu zece ani, mama are metastaze osoase la sold, cap femural. Face CT-uri din 6 in 6 luni, i s-a spus ca are si coxartroza.
A avut mereu dureri foarte mari, dar de cateva saptamani sunt si mai accentuate. La ultima scintigrafie si ultimul CT facute acum o saptamna i s-a spus ca a evoluat coxartroza, insa ne-au trimis si la oncolog. Se poate confunda evolutia coxartrozei cu cea a metastazei? Pot evolua amandoua simultan? ea are o serie de alte simptome, accentuate in ultimele saptamani: sufocare, senzatie de caldura la nivelul capului, glicemia ridicata, probleme cu rinichii, tensiune oscilanta (a avut 210 cu 100, peste doua saptamani 90 cu 70).
Multumesc anticipat.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Se poate confunda o boala metastatica osoasa pe cap femural cu o coxartroza?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Medic SfatulMedicului MMedic SfatulMedicului este un medic autorizat SFM (acum 10 ani)

Sunt 2 entitati separate si nu pot fi confundate. Coxartroza este o boala degenerativa a articulatiei soldului care insa poate fi agravata de prezenta metastazelor la nivelul capului femural.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Medic SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Medic SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.