Clickmed
programare rapida la medic

Transpiratie excesiva

Transpiratia
Intrebare postata de Pigey cu 10 ani in urma

Buna tuturor.am 20 de ani , 71 kg si 180 cm . Am o mare problema cu transpiratia . Transpir la subrat cam dupa 10 minute dupa ce ies de la dus , cu tricou fara tricou cu bluza cu tricou si sa fie -10 grade ca eu transpir . Cu deodorant , fara , e exact aceasi treaba. Cam de 5-6 luni am inceput sa transpir la fel si in fund , mai exact intrep***amereu la fiecare iesire din casa . Eu cred ca e diferenta de temperatura . La efort transpir dar nu asa mult ca si cand stau. Ciudat ?!:) oricum e foarte enervant si iti incurca putin viata sociala . Tin sa va zic ca is un om foarte deschis fara nici o problema cu emotiile . B. Chiar din contra sunt mult mai ''nebun'' decat majoritatea cunostiintelor mele, cu asta venind si pop**aritatea mea si de aici problema fiind atat de mare . Ca daca nu ieseam din casa probabil nu ma deranja. Ma poate ajuta cineva ? Am uitat sa preciez ca fac 2 dusuri pe zi in medie si port doar haine de calitate si port doar boxeri.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Transpiratie excesiva"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

Pigey (acum 10 ani)

Am uitat sa zic ca M intalnit care mai transpira dar nu asa rau ca mine . Gen dupa 20 minute tricou, de sub un hanorac de exemplu mi-e ud pana se termina maneca aia mica si hanoracul incepe de la cusatura de la subrat sa se ude urmand ca in 10 minute sa fie la fel. O data am stat in frig la 0,-1 grade fara tricou si curgea apa pe mine dar eu tremuram . In fund exact la fel ( sunt epilat ) . Nu am fost bolnav nici macar racit de vreo 4 ani . Daca joc un fotbal nu transpir doar la subrat ca transpir normal , mult mai putin decat deeobicei. Mai tre sa zic ca cu mirosu n-am nici cea mai mica problema , decat dupa o vreme , cum e si normal. Am citit pe undevao sa nu beau cafea si sa nu mananc ciocolata si ca ar putea fi din cauza diabetului sau tbc-ului . Tin sa va anunt ca mi-am distrus o tura de dantura cu ciocolata , urasc cafeaua , si am avut un unchi ce avea tbc si am stat cam z2 luni in casa cu el . Obosesc ca un fumator obisnuit.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Pigey
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Pigey
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Ramona Dabu (acum 10 ani)

Dragul meu, ce mananci in fiecare zi? Ai cat de cat un regim de viata sanatos?

Este posibil ca organismul tau sa fie plin de toxine, si de aceea sa transpiri abundent.

Iti recomand urmatorul regim alimentar:

De evitat:

dulciuri si derivate
cafea
ceai negru
cartofi
lapte si derivate de lapte de nici un fel
unt, alune, nuci, paine si derivate
paste fainoase, fructe de nici un fel
prajeli, grasimi saturate


Alimente recomandate:

brocoli spanac
conopida
vinete
tarite de ovaz
usturoi cat mai mult
mamaliga (nu mai mult de 100g/zi)
seminte dovleac
floarea soarelui
rosii, castraveti
salata
dovlecei
carne sp***a de pui sau vita
ficat de pui


Acest regim alimentar se tine pe o perioada de minim doua luni. Se recomanda administrarea: ceaiului de cuisoare, scortisoara , chimen.

Condimente recomandate: cimbru, cuisoare (se clateste gura cu ceai de cuisoare), rosmarin, piper si ardei uite.

De asemeni, iti recomand un deo-roll doar din plante facut. Eu l-am luat din SUA, dar se gaseste si in Romania.

http://***.ro/articol/Igiena_corporala/Cosmetice/Antiperspirant__Sanctum_pentru_barbati-647.html

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Diana (acum 10 ani)

regimul alimentar conteaza 99%

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
victoras (acum 10 ani)

Probabil suferi de hiperhidroza.Posibil sa nu ai suficient magneziu sau sa fie o problema hormonala.fa,pt inceput o cura cu Magnerot(conform prospectului).Dupa ce ti-ai refacut depozitul de magneziu bea ceai de salvie.O poti face si in timpul tratam.Salvia te va ajuta sa nu mai transpiri atit fiind recunoscuta pt. aceasta.poti de asemenea sa folosesti tincturi de :coacaz negru si zmeur.Poti sa pui in canuta cu salvie si coada-calului,car si ea te ajuta sa nu transpiri dar iti si reface mineralele dupa vara.Iti recomand de asemeni si un antiperspirant Spirial(de la LABORATOIRES SVR )Am folosit si eu si, fata de altele scumpe de la firme "la moda" a avut efect.Pretul e cam 45 ron si exista si roll si spray si crema. Acum nu mai ramine decit sa iti doresc sanatate si sa treci cu bine peste asta.PS.Efectele le vei simti cam dupa 3-4 zile max o sapt.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.