Clickmed
programare rapida la medic

Pt dr FLUERARU VALERIU

Afectiunile cavitatii bucale
Intrebare postata de lilith2014 cu 10 ani in urma

DOMNULE DR AM DE VREO 6 ANI IN PARTEA DR SUB LIMBA UNDE ESTE GLANDA SALIVARA 2 UMFLATURI SUNT MOI LA ATINGERE SUNT CAT O MONEDA DE 10 BAJNI AMAN2 CRED CA MA SI DOARE ACOLO NU IMI POT DA SEAMA DACA DUREREA VINE DE LA MASEAUA DE MINTE SUA DE LA AMIGDALE. AM FOST SI LA STOMATOLOG SI MI-A ZIS CA AU APARUT PT CA AM O PIATRA LA FIERE . ACUM O SAPTAMANA AM FOST LA ALT DOCTOR SI MA EXAMINAT SI A ZIS CA 2 NODULI SI NU ESTE PIATRA SLAIVARA . INTREBAREA MEA ESTE . AM O TUMORA ? SUA E CANCER? SUNT FOARTE SPERIATA MI SE PARE CA AU MAI CRESCUT IN VOLUM . SI AM MAI OBSERVAT INCA O UMFLATURA DRA MAI MOALE IN PARTEA DR SUB ARCADA INFERIOARA APROAPE DE MASEAUA DE MINTE . OARE CE SA FIE ? E POSIBIL SA FIE DE LA O MASEA PE CARE AM AVUT-O ACUM CATIVA ANI ? ERA GAURITA AM SCOSO DE 2 ANI . DACA ADUC LIMBA PE CERUL GURII SE VEDE UMFLATURA IN PARTEA DR .. AM CANCER ? VA ROG SA IMI RASPUNDETI PT CA EU SUFAR SI DE IPOHONDRIE SI MA SPERII FOARTE TARE .

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Pt dr FLUERARU VALERIU"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.