Clickmed
programare rapida la medic

Entorsa a gleznei raspuns medic

Oase si articulatii
Intrebare postata de Ionell cu 10 ani in urma

Buna seara si bine v-am gasit!
Acum 3 saptamani am facut o entorsa a gleznei drepte in care glezna s-a dus catre interior. Am fost la Bucuresti, la un spital respectabil si un domn doctor pe masura si mi s-a spus ca nu am nimic. Cu alte cuvinte, mi s-a confirmat ca este doar o entorsa. (Eu am avut acum 10 ani dubla fractura a maleolelor si am fost destul de speriat de data aceasta). Problema mea este ca acum inca simt glezna instabila, desi pot merge lejer pe ea si am putut merge chiar si dupa momentul in care s-a produs entorsa. Pe langa asta, mai am dureri cand mai calc pe teren inclinat si glezna mea este fortata sa se intoarca iar spre interior. Intrebarea mea este daca e normal asa ceva si desi poate pare o intrebare de doi bani, daca exista sansa ca glezna mea sa aiba o leziune mai grava pe care medicul nu a reusit sa o observe? Nu vreau sa par nesimtit, insa sunt putin speriat. Va repet ca pot calca fara dureri si pot pune greutate pe glezna cat timp nu ma aflu pe teren inclinat.
Va multumesc anticipat pentru ajutor si imi cer scuze pentru orice eventuala p***ae pe care as fi putut sa o spun si care sa va jigneasca!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Entorsa a gleznei"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Medic SfatulMedicului MMedic SfatulMedicului este un medic autorizat SFM (acum 10 ani)

Entorsa presupune intinderea sau/si ruperea ligamentelor care sustin ariticulatia gleznei. Aceste ligamente se refac in decurs de cateva luni. Este normal sa simtiti durere atunci cand se solicita aceste ligamente ( in mersul pe teren inclinat).

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Medic SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Medic SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.