Clickmed
programare rapida la medic

Vedere Dubla

Afectiuni oculare
Intrebare postata de andora cu 10 ani in urma

Am vedere dubla, chestia ca pot sa ma concentrez pe un cimp viziual si sa il ignor pe celalt, ochii stau bine , am fost la medic si mio zis ca nu e de la muschi, e ceva legat de nervi, dar ce anume poate fi ? cum pot sa tratez asta , ca vad deja de 2 ani dublu , si vad non-stop, si mai este o chestie , cind inclin capu pe spate cimpurile cele doua mi se despart mai tare , dar daca inclin capu in jos si ma uit inainte practic ele se unesc si vad normal , asta e interesant fiind ca nu e de la muschi , ce poate fi ? cum tratez asta ?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Vedere Dubla"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

d0rin (acum 10 ani)

Am avut o problema similara, din cauza statului la calculator. Aveam frecvent momente cand vedeam dublu sau incetosat. Eu stau in Bucuresti si am fost la un spital de ochi de pe langa mine, West Eye, iar medicul mi-a dat niste ochelari pe care sa ii port la calculator, iar acum sunt ok. In cazul tau poate ar trebui sa mai consulti inca un oftalmolog, pentru o a doua parere.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Daniel (acum 9 ani)

Aceeasi chestie o am si eu, dar la ochiul stang, la distanta vad dublu dar de aproape vad normal.. aproape.. O sa merg si eu sa ma consult poate se remediaza, este din cauza statului la pc.. stau prea mult pe el..

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
ADRIAN-V (acum 7 ani)

Salutare prezint aceias problema .
MEDICII Nu descarta diplopia sau miastenia gravia (am facut EMG nu apare nimic nici la RMN) am facut test oftalmologic nu le apare nimic.
Va rog sa ma ajutati. Sa ma informati trec printro perioada destul de complicata (unul din oftalmologii care ia-m ma consultat u descarta scleroza multipla - am focut proba nu reiese )

Notificarile raspunsului dezactivate
Seteaza notificarile pe email
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de
×
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.