Clickmed
programare rapida la medic

Hipoacuzie severa profunda

Afectiuni ale urechii
Intrebare postata de gheorghyta cu 10 ani in urma

Sunt sanse pt baietelul meu de 1,10 luni sa auda cu proteze auditive? (styker) ,diagnostic hipoacuzie severa bilaterala.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Hipoacuzie severa profunda"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Audionova (acum 10 ani)

Cu siguranta va auzi cu aparatele elvetiene Naida- Phonak, sunt singurele aparate de putere care au caracteristica SoundRecover  adica ofera sunete pe care cu celelalte aparate nu le-ar auzi niciodata. Aparatele auditive obisnuite amplifica doar auzul scazut existent, pe cand aparatele Naida sunt inovative,  ofera sunetele care nu au fost auzite vreodata si amplifica, obtinand  un auz complet  chiar si acolo unde lipseste. Au fost create special pentru copii, tinand cont de dezvoltarea intelectului, al limbajului si al provocarilor de a auzi pe categorii de varsta. Audionova este primul furnizor de aparate auditive adresate copiilor cu pierderi mari de auz. Puteti proba in centrele Audionova, exista in fiecare judet, si cu cat le veti achizitiona mai curand si incep sedintele de logopedie , baietelul dumneavoastra va incepe sa vorbeasca, recuperand si limbajul pe care ar fi trebuit sa-l aiba la aceasta varsta .

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
gheorghyta (acum 10 ani)

multumesc mult! am gresit numele protezei pe care o poarta,Starkey. sunt mai bune cele de la Naida P? cat costa? multumim

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de gheorghyta
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de gheorghyta
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Audionova (acum 10 ani)

Sint singura sansa pentru baietelul dumneavoastra sa se dezvolte normal si sa achizitioneze deprinderi necesare sa faca fata la  gradinita si pe viitor la scoala de masa si sa nu fie respins de societate . Mergeti la Audionova si veti primi toate lamuririle de care aveti nevoie !

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.