Clickmed
programare rapida la medic

Posibila Sarcina?

Sarcina
Intrebare postata de Cvalentina cu 10 ani in urma

Buna ziua. Pe 15 iunie am avut relatie sexuala neprotejata cu prietenul meu. Ti sa mentionez ca eram in ziua a14a de ovulatie,zi fertila,insa nu a ejaculat in mine. Pe data de 30 mi.a venit ciclu menstrual,normal. Imediat dupa terminarea ciclului am facut un test de sarcina care a iesit negativ. La putin timp am avut stari de voma,greata,ma simteam balonata si aveam o durere foarte tare de sani. Toata luna august nu m.am simtit bine tot cu stari de voma si greata si stare de valonare. In aceasta luna am avut ciclu pe data de 26 si m.a tinut cateva zile si avea o culoarea maronie. Am facut o ecografie abdominala la care mi.a zis ca am nisip la unul dintre rinichi. In toata aceasta perioada am facut teste care au iesit negative. In aceasta luna mi.a venit menstruatia si m.a tinut 3 zile si culoare maronie. Acum am o durere puterina de sani si sunt balonata.Mentionez ca vara trecuta am avut o operatie la sanul drept un nodul necancerigen,acum jumatate de an am observat ca s''a regenerat alt nodul in locul operatiei,dar a mai aparut in unul sa sanul stang. Astept raspuns. Multumesc!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Posibila Sarcina?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.