Clickmed
programare rapida la medic

Herpangina la copii

Durere gat
Intrebare postata de ohaciandreea cu 10 ani in urma

Am un baietel de 1an si 3 luni si a fost diagnosticat cu herpangina ...dar pana sa ajungem la herpangina...a facut febra doar pana in 38 cam 3-4 zile, si se tot tragea de pampers cand facea pisi si mai plagea uneori...am zis ca poate sa fie si de la eruptia dintisorilor...dar am mers la medic si am spus ce am scris mai sus...si ne.a dat sumetrolim sirop...a zis ca poate are si o infectie urinara ...si dupa 4 zile de antibiotic sa trezit dupamasa cu febra 39....am mers iara ,ne.a internat ia recoltat sange ex de urina pt analize...ne.a trimis la orl unde acolo a fost diagnosticat cu herpangina....la ex de urina ia iesit infectie ...si ne-a dat injectabil 3 zile cefort...si 2 zile cedax.....dar pe tot parcursul zilelor a tot facut febra 38-38,2...si azi fiind ultima zi de atibiotic a facut iar febra...38....nu mai stiu ce sa fac sunt nelinistita in legatura cu febra....medicul nostru este in concediu si a zis doar sa repet peste o sapt ex urina....daca are herpangina poate sa persiste febra asa mult timp??????? am vazut la el in gurita cand plange ,gatul este inca rosu.....multumesc!!!!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Herpangina la copii"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

buna seara (acum 10 ani)

exista remedii homeopatice eficiente pt. asa ceva...scrie-mi un email la zane_bun_e pe yahoo dar elimina linutele din nume. Trebuie vazut care remediu se potriveste cel mai bine, desi exista unul specific pt. herpangina.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
remediul (acum 10 ani)

remediul homeopatic pt. aceasta afectiune este in 90% de cazuri Kalium bichromicum CH7, il gasiti la orice farmacie care are remedii homeopata si un tub cu granzle costa 7 lei. Daca nu au dilutia CH7 luati CH9
Se dizolva 1-2 granule in apa si din apa aceea o lingurita este o doza.
Se poate da sa se suga si cate o granula, mai mult nu e nevoie.
Cu apa e mai simplu. Granulele nu trebuie inghitite, ajunge sugerea lor.
La copii mici preferabil apa. Administrarea: cate o lingurita la 1 ora primele 6 ore, dupa aceea se reduca la o doza la 2.3 ore pana la disparitie. Efectule e mai rapid ca orice antibiotic si fara efecte secundare.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Adriana (acum 9 ani)

buna seara!
ma intereseaza care ar fi remediul homopat pentru tratarea herpaginei pentru un bebelus de 10 luni. a facut febra in primele 2 zile si a avut scaune moi (2 pe zi, nu mai multe), iar acum i-au aparut pe corp eruptii rosii, ca niste pete.
i-am dat in zilele cu febra mercurius solubilis ch 200, si febra a scazut, chiar a inceput sa manance din nou, doar ca de 2 zile a aparut aceasta eruptie pe piele.

in gura, avea de aproape o saptamana o candida care acum este destul de urata...

multumesc mult!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.