Clickmed
programare rapida la medic

Toxoplasmoza

Streptococi, stafilococi si alte bacterii Prvenire toxoplasmoza
Intrebare postata de Pintiliasa Silvia cu 10 ani in urma

Buna Ziua,

Am fost diagnosticata cu toxoplasmoza ganglionara complicata,ac***a numeroase simptome.Rezultatele analizelor Toxo IGG 477,9 UI; Toxo IgG_i reactiv ; Toxo IgM=o,226 p***a; Toxo IgM I non reactiv Ac Mni lipsa reactiv.Am primit tratament timp de 28 de zile cu Biseptol 2X1 pe zi,Rovamicina 3milX 3 pe zi.Simptomele nu mai sunt accentuate dar mai am dureri articulare in continuare.Mentionez ca nu sunt insarcinata.Intrebarile mele sunt
1.Nu ar fi trebuit sa imi dispara simptomele dupa prima saptamana de tratament?
2.Infectia este veche si daca da se stie de aproximativ cat timp?
3.Se vindeca toxoplasmoza ganglionara?
Adresez aceste intrebari deoarece ma ingrijoreaza starea de sanatate care nu s-a ameliorat coplet iar medicul meu e plecat in concediu timp de 2 saptamani.Imi cer scuze in cazul in care am adresat intrebari tampite.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Toxoplasmoza"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Tratament eficient Toxoplasma (acum 10 ani)

Para Clark Kit este alcatuit din urmatoarele produse: Un flacon cu 100 de Capsule de nuca neagra; Un flacon cu 100 de Capsule de Pelin si Un flacon cu 100 de Capsule de Cuisoare.

Sursa mea de energie. O vorba din popor zice ca nu e loc precum acasa, iar pentru majoritate acasa nu inseamna altceva decat familia. E locul unde ne reunim pentru a uita de stresul si grijile de peste zi, relaxandu-ne in compania celor dragi, mici si mari, deopotriva.

Mai bine previn, decat sa tratez. La fel ca orice parinte, doresc ca puii mei sa creasca si sa se dezvolte intr-un mediu sanatos si curat, insa asta nu este posibil de fiecare data. Curiozitatea si spiritul jucaus al celor mici, devin uneori problemele celor mari. Fragilitatea si neatentia copiilor ii predispun catre infestarea cu diferite specii de paraziti, atat externi, cat mai cu seama interni. Daca problema nu este luata in serios si nu efectuati o deparazitare corespunzatoare, practic expuneti infestarii toate persoanele cu care cei mici au contact, incepand cu dumneavoastra. Pentru ca un singur lucru este cert in privinta parazitilor – Nu exista imunizare



Para Clark Kit este alcatuit dintr-un flacon de capsule din coaja de nuca neagra, unul de capsule de pelin si unul de capsule de cuisoare. Optional, recomandam un flacon de capsule de niacinamida, ca adjuvant hepatoprotector, in cazul celor cu un istoric problematic al ficatului (hepatite, ciroze, insuficiente, etc).

Para Clark Kit se recomanda tuturor celor care sunt infestati cu paraziti, sau viermi intestinali si nu numai, intrucat programul Para Clark Kit realizeaza totodata si o detoxifiere totala a organismului.

Recomandam un tratament de deparazitare atat a copiilor, cat mai ales al adultilor, cu Para Clark Kit, minim de 2 ori pe an, sau de fiecare data cand dau semne de boala.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Cristina (acum 4 ani)

Ce simptome aveai în toxoplasmoza

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Cristina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Cristina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.