Clickmed
programare rapida la medic

Buna ziua , am o mica intrebare .

Ametelile si vertijul
Intrebare postata de omicaintrebare cu 10 ani in urma

Salutare si multumesc ca mi-ati acordat din timpul vostru pentru a-mi raspunde la intrebare .
Acum 2 zile stateam intins pe pat dar cu capul mai ridicat ( Destul de stramb ) . Nu stiu exact ce sa intamplat , parca visam , aveam o gramada de ganduri fara sens ( posibil sa fi fost inconstient ? ) . M-am ridicat si eram cam ametit si aveam senzatia de greata si valuri de caldura . Am mers la baie mi-am dat cu apa rece pe fata si ameteala a disparut . Inca imi batea inima cu putere ( cred ca din cauza sperieturii ) . Dupa aceea m-am linistit . Precizez ca nu am avut amorteli , presiune pe piept , sau altte dureri . Intradevar am avut diaree ( care incepuse cu 1 zi inainte ) . Ce mai era ciudat ca inainte cu o zi la ochiul drept in partea de jos am avut un fel de umbra care a disparut dupa aproximativ 1 minut. Sunt cam speriat de ce s-a intamplat , sa fie atac de panica ? cadere de calciu ? As fi recunoscator daca cineva ar putea sa iimi raspunda la intrebari , multumesc !

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Buna ziua , am o mica intrebare ."
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Ela.Dumitrascu (acum 10 ani)

Creierul nostru genereaza o serie de unde cerebrale,iar fiecare dintre acestea corespund starii afective,de constienta in care ne aflam,in momentul in care corpul trece de la incordare la relaxare,iar mintea printr-un proces similar,undele se produc intr-un ritm alert,cel mai probabil ai trecut intr-o stare teta,se asociaza cu imaginile,visele,treesaririle hipnagogice,in momentul in care ne aflam la orizontala sansele de a avea o sincopa sunt minime,te-ai aflat in faza 1 de somn,este extrem de rapida,insesizabila si daca ne trezim,apar senzatiile descrise.Caderile de calciu,cele reale poarta denumirea de tetanie,in rest este doar un diagnostic umbrela sub care se ascund nevrozele.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
omicaintrebare (acum 10 ani)

Am inteles , deci nu am de ce sa imi fac grijli , va multimesc din suflet pentru ajutor !

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.