Clickmed
programare rapida la medic

Infectie de la HP

Boli genitale feminine
Intrebare postata de membru241901 cu 10 ani in urma

Buna ziua/seara,

De curand ma confrunt cu o problema destul de stresanta atat pentru mine cat si pentru cei din jur. Am avut probleme frecvente si dupa investigatii am fost diagnosticat cu Helicobacter Pylori in forma Critica. Inca ma confrunt cu problema aceasta pentru ca medicamentatia nu a raspuns si nu a facut bine pe cat trebuia. In fine.

De la mine virusul s-a transmis si la prietena mea. Prima data a inceput sa aiba aceleasi simptome ca si mine la nivel bucal si al stomacului.

Aici intervine problema, de ceva timp ( aprox o luna jumate ) i-au aparut leziuni si in jurul aparatului genital. La fel leziuni ca si in gura ( asemanator cu aftele ) cat si umflaturi inauntru si secretii de culoare alba si galbena. Zona a inceput sa doara. Virusul s-a transmis de la contactul prin sex oral banuiesc eu.

Imi e foarte greu sa o conving sa vina cu mine la ginecolog si imi e teama pentru ca mie mi se pare un virus foarte puternic care mi-a dat si imi da batai de cap in continuu.

Ce efecte ar putea avea si cat de grav poate fi?

Incerc sa ajungem in stadiul de consult pentru ca e foarte important insa e greu cu convinsul. Prietena mea ( desi am intretinut relatii sex orale si de alte forme ) e virgina ( himenul nu e rupt ) si e foarte reticenta din aceasta cauza. ( ea de multe ori isi argumenteaza ca asta ar fi un impediment pentru a ajunge la medicul ginecolog ).

Astept sfaturi. Multumesc.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Infectie de la HP"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.