Clickmed
programare rapida la medic

Ajutor!!!!

Contraceptie
Intrebare postata de Mariana339108749 cu 15 ani in urma

Luna trecuta,dupa ce mi-am incheiat menstruatia am ales sa fac dragoste cu iubitul meu fara sa folosim prezervativul ca de-obicei,pentru ca am inteles ca aceasta perioada nu este una fertila.Cu toate astea am folosit metoda "p***atus intreruptus-cred ca se numeste -adica ei... nu s-au apropiat de mine Acum,a trecut ceva timp...aproape o luna si...ce sa vezi,nu am menstruatie,desi inca nu ar trebui insa am observat niste urme maroni de sange,care insa persista de cateva zile.Inital am crezut ca e menstruatia si ca a surveit mai repede luna asta insa ceea ce e curios e ca nu imi curge,deci au fost doar cateva picaturi,iar cand mi-am facut igiena vaginala am observat in apa mai multe cheaguri de sange de acceasi culoare.Nu am nici o durere si nici nu am observat vre-un miros la aceste scurgeri.
Stiti cumva despre ce poate sa fie vorba?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ajutor!!!!"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

hvhcgh (acum 15 ani)

Faza cu calendarul si cu perioada fertila sau nefertila este 100% ok dar doar la persoanele care au un ciclu regulat(28 de zile). Parerea mea este sa mergi la un medic care sa-ti dea niste anticonceptionale(stai linistita ca nu te ingrasi :)))deaoarece din proprie experienta iti spunca faza cu calendarul si cu perioada fertila sau nefertila am incercat-o si eu si....ce crezi ca s-a intamplat? Am ramas insarcinata si a trebuit sa fac intrerupere pt ca eram mult prea tanara pt asta. Si inca ceva: prin p***atus intreruptus sa stii ca desi barbatul scoate penisul inainte de ejaculare, spermatozoizii pot iesi inainte de ejaculare...sper ca intelegi ce vreau sa spun....In cinsecinta mergi pana la medic pt a te bucura de fiecare placere si sa nu trebuiasca sa te gandesti la ceea ce poate urma! Traieste clipa si savureaz-o din plin...

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de hvhcgh
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de hvhcgh
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
hci (acum 15 ani)

Draga mea metoda calendarului sau faptul ca el nu a ejaculat in tine nu sunt metode de protectie 100% impotriva unei sarcini. te rog fati o ecografie abdominala sa nu fii insarcinata.
Atat de scumpe sunt prezervativele?
iar in legatura cu petele de sange probabil este o tulburare hormonala sau chiar un ciclu menstrual atipic. dute la un ginecolog.
daca vrei sa vb adresa mea este [email protected]

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de hci
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de hci
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.