Clickmed
programare rapida la medic

Dureri abdominale ,diaree persistenta

Boli intestinale Amebiaza Diaree
Intrebare postata de GeoGeo81 cu 10 ani in urma

Ma confrunt cu aceasta problema de 2 luni de zile .
Totul a inceput acum 2 luni dupa o cearta urata in familie cu cinveva am plecat nervos afara si nemancat fiind am mancat o shaorma de pui ,toate bune si frumoase pana seara cand eram la un prieten si brusc mi sa facut rau cu stare de voma parca imi pierse toata pofta de viata.
Am plecat acasa in graba si am luat un dicarcbocalm si parca starea de rau incetase cat de cat voiam doar sa dorm ca sa scap de aceasta stare aiurea ,intr-un final am adormit ,insa ce a urmat a 2 zi a fost dezastruos cu urmari pana in ziua aceasta cand scriu .
A 2 zi stare de voma desi nu imi venea sa vomit ,am observat ca mi sa instalat un fel de dermatita soboreica care este prezenta si azi (pe frunte mi-au aparut niste mici broboane de culoarea pieli ,si parul a inceput sa cada mai rau ca inainte),apoi episoade de diaree cu dureri de burta si stari de lesin .
In fiecare zi scaun cu diaree (ca apa insotit de multa galbeneala) ,lipsa poftei de viata ,stare generala de rau tremurat pe alocuri ,au inceput si mici atacuri de panica care deja nici acum nu mai imi dau pace ,dureri in partea dreapta sub coaste ,in zona apendicelui ,si pe langa buric ,apoi au aparut dureri si in partea stanga ,matele bolborseau in continu la ori ce incercam sa mananc diareea aparea imediat incepusem sa am cate 4 5 scaune pe zi ,care evident erau insotite de stari de rau lipsa de concentrare numai aveam chef de nimic,intre timp am observat ca pe piele imi iesisera niste bubite rosii care ma mancau cand apareau ,nu erau multe una pe frunte 2 pe abdomen ,2 pe mana stanga si 2 pe dreapta si una mai jos pe incheitura maini.
Am intrat in panica si mai rau ,ma gandem tot timpul ce si cum am ,mai ales ca starea de rau era prezenta.
Am fost la medicul de familie si mi-a dat sa iau mezin forte ,normix (la ore fixe),motilium 3 pe zi ,meteo spasmin 2 pe zi si no spa la nevoie .
Evident nu a lipsit spaga ,50 ,40 ,30lei mereu.
Acest tratament trebuia a costat 200lei si trebuia sa il iau 7 zile dupa care trebuia sa ma duc la doamna doctor de familie .
Am luat doar 4 zile din 7 pentru ca parca mai rau imi facea si am renuntat la acest tratament.
Am sunat iar la medicul de famile sa il informez despre starea mea care nu era deloc buna ,am fost iar la el ,cica analize a 2 zi.
Mi-a luat sange si urina ,dupa 3 zile cica analizele sunt bune si nu am nimic....!!!!
Starile de rau a contiunat cu pauze 1 zi eram binisor apoi iar rau ,si evident scaunele diareeice,si starea de pofta de viata disparea se instala iar panica si stresul .
Au inceput sa apara mici punctulete rosi pe piele in diferite parti ale corpului ,ca varful de ac rosiatice care nu se mareau pe langa acele bubite care erau pronuntate ,si care dupa vindecare a lasat urma unde au fost.
Am sunat iar la doamna medic de familie care aceasta mi-a vorbit foarte rastit si nervoasa la telefon ca nu are timp de mine si ca CITEZ " SUNTETI BINE DOMNULE PERFECT SANATOS NU AVETI NIMIC NU VA MAI PLANGETI ATATA LA MINE " ...aideti ca nu am timp acum de dvs nu sunteti singurul om din lume si acum chiar nu am timp de dumneata ca am de dat o suma de banii si sunt cu un alt pacient aici ,daca e reveniti matale pe aici cand o sa mai fie eu ..si poc mi-a inchis telefonul in nas..
Aceast lucru ma facut sa schimb medicul de familie si mai tarziu am optat pentru un alt medic de familie din cadrul Medlife ,care nici el nu prea este atat de priceput.
Problemele au contiunat ...
Treptat mi-a disparut pofta de mancare ,numai ma atragea nimic putea sa fie si cea mai extra mancare posibila in fata mea ,pur si simplu numai simteam nevoia acea sa mananc ,si am inceput un regim cu supe ,piept de pui ,orez cu piept de pui ,morcovi fierti ,cartofi fierti ,mancam doar coaja de la paine fara miez ceaiuri ,totusi mancam fara a avea pofta de mancare ,insa trebuia sa mananc ceva ,pentru ca intre timp am slabit enorm .
Usor usor treburile s-au calmat ,incepusem sa mananc dar numai regim ,aveam o oarecare pofta de mancare ,dar dimineata cand ma trezeam imi era rau pentru 1 -2 ore apoi acesta stare se diminua insa persista usor.
Fiind cu psihicul la pamant si mentalul la fel numai stiam ce sa fac ,diareea tot persista ,desi au fost zile in care am facut si tare insa de culoare galbui ,incet am inceput sa fac alterat maro cu galben ,si starea mea era mai bunicica.
Incepusem sa ma simt un pic mai bine si usor mi-am revenit ,diareea numai era asa persistenta ,aveam 2 scaune unul dimineata care era tarisor dar alterat cu moale ,insa apoi la un interval de 1 ora iar diaree.
Totul a durat aproximativ 20 de zile ,dupa care cu greu incet incet am avut o perioada de revenire mai buna ca in zilele precedente.
Incepusem sa mai mananc si pofta de mancare parca mai revenise un pic ,mancam mai bine incepusem sa beau si o cafeluta si sa manac si o prajitura care initial nu mi-au facut rau .
Insa problema este pe departe de a se fi rezolvat totul a fost bine pana in data de 14 iulie cand am intrat in concediu si surpriza....
A inceput un nou episod dominat de lipsa poftei de mancare aproape totala ,si diaree in fiecare zi ,orice mananc iese diaree matele bolborosesc (cateodata fecalele plutesc si sunt subtiri) la fel si cu acea galbeneala ,parul evident ca continua sa cada la fel si sprancenele ,din cate am inteles este de la acea dermatita soboreica plus mancarimi in anumite zone ale corpului instotie dupa ce ma scarpinam de un fel de piele ca faina.
Am fost la noul medic de familie care nu a facut mare lucru pentru ca inca nu sunt luat in evidenta la el ,mi-a recomadat sa iau furazolidon ,cea ce eu mai luasem intre timp .
A urmat vizite la doctori de acolo (Medlife) ,la gastroenterologie am explicat problema etc ,si mi sa dat sa fac un set de analize + echo la ficat ,colecist si pancreas care nu costa nici mai mult nici mai putin de 650lei numai analizele si echo doar 250lei un total de 900lei care eu nu am de unde sa-i mai scot ,pentru ca banuti mei pe concediu sa dus doar pe consultati si un tratament pentru par dat de doamna de la dermatologie.
Dupa ce am discutat cu doctorul de la gastroenterologie ,mi-a dat sa iau enterol 5 (enterol 40lei) zile plus acel set de analize si echo care nici acum nu le-am facut din lipsa banilor ,salariul meu este 750lei.
Consultatia la gastro a costat doar 145lei pentru 15 minute de vorbit si doar ca ma palpat pe abdomen si mi-a prescris analizele acelea + echo.
Apoi am fost la dermato unde o doamna doctora foarte evaziva si indiferenta ,mi-a zis ca un fel de dermatita aerata si mi-a dat sa iau hairgrow si o crema plus niste pastile toate au costat 300lei.
Si ca acele bubite care apar sunt pastule si ca nu trebuie sa imi fac griji ca nu e nimic grav ..
Consultatia a fost doar 70lei
Am fost la medicul nou de familie si am explicat situatia cu analizele si costurile lor si starea mea care inca persista ,......insa inca nu am fost luat in evindenta si mai dureaza o saptamana si apoi pot face acele analize insa unele va trebui platite pentru ca cnsa nu acopera tot ,deci trebuie sa astept .
Am urmat acel tratament cu Enterol insa nu a facut mare lucru ,intre timp diareea persista matele bolboresesc orice manac iese diaree cu acel mucus galben ,am dureri surde sub coaste in dreapta ,mai jos intre coaste si incheietura piciorului ,in zona apendicelui langa buric dreapta ,si nu numai in dreapta ,dureri surde au inceput din nou si in stanga langa buric si sub buric ,si intre timp a inceput sa ma jeneze si testicolul stang cateodata si cel drept la anumite miscari plus o durere sura in spate pe dreapta sus ,acestea cateodata dispar ,dar reapar catedoata ,tin un fel de regim ,carne de pui fripta ,branza de vaci ,ceai ,apa plata ,supa si iau furazolidon care vad ca nici el nu prea isi face efectul.
Numai stiu ce sa mai fac si cum sa mai fac ,am incercat o gramada ,diareea tot persista starea mea psihica este la pamant ma gandesc ca am ceva grav imi vin tot felul de ganduri in minte ,numai pot dormi am cosmaruri ,stari de frica panica cu lipsa poftei de mancare ,sincer nu stiu ce sa mai fac simt ca inebunesc ,viata mea sa schimbat radical de 2 luni de zile ,ma gandesc cu groaza ce am sa fac cand incep din nou munca acum pe 14 august ,a inceput sa imi fie frica sa fiu singur ,parca cu ochiul stang vad un pic in ceata ,sunt alarmat complet si nu mai pot fi linistit aproape deloc .
Ma gandesc serios sa ma duc la urgenta ,insa lipsa bani este problema de baza ,.......ce este de facut pentru ca numai stiu ce sa mai fac si sunt disperat ,numai am chef de nimic parca numai sunt eu cel care am fost ....ce este de facut.?!!!!!!!!!!!
Mentionez ca am luat si niste vitamine magne b6 si ginsavit ,insa nu am mai luat nici magne si nici ginsavit ,pt ca ginsavit ultima data mi-a provocat stare de voma.
Va multumesc si astept un raspuns din partea dumneavoastra,

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Dureri abdominale ,diaree persistenta"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (20)

GeoGeo81 (acum 10 ani)

Am facut si examenul coproparzitologic si corpocultura si au iesit -negative .
Am inteles ca acest test trebuie repetat de cel putin 2 - 3 ori.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de GeoGeo81
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de GeoGeo81
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Sanda Miron (acum 10 ani)

Ai facut un examen coproparazitologic pana acum?

As simptome am avut si eu si medicul mi-a descoperit o tenie provocata de mancarea incomplet preparata. Am folosit zentel si decaris plus alte minuni din farmacii care nau au avut deloc efect.

Am folosit urmatorul tratament: http://www.***.ro/articol/Pachete/Pachet_Dr._Clark_-_deparazitar/Pachet_Hulda_Clark_si_carte-431.html

este putin mai scump dar dupa parerea mea este cel mai eficient tratament pentru detoxifiere/deparazitare

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
GeoGeo81 (acum 10 ani)

Am facut si examenul coproparzitologic si corpocultura si au iesit -negative ,am sa mai il repet inca de 2 ori sa fiu sigur ,din cate mi sa spus asa trebuie repetat.
Oricum astept aici un raspuns din partea unui medic .

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de GeoGeo81
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de GeoGeo81
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Nuni (acum 10 ani)

Hm! Curioase simptome!
Si totusi...nici un medic nu a gasit un raspuns?!...

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
GeoGeo81 (acum 10 ani)

Nu nici un medic,ar fi depistat daca isi dadeau interesul ,insa cum eu nu sunt o persoana cu banii am trecut prin toate astea....au mai ramas sechele ...,acum sunt cu alte probleme ,ma doare in partea stanga jos sub burta cand incordez stomacul si radiaza si in testicolul stang.....

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de GeoGeo81
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de GeoGeo81
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
georgiana (acum 10 ani)

Totul a pornit de la cearta aceea urita si de la nervii pe care i si avut atunci...
Asa ca...iarta...impaca te ....du te la preot sa ti faca o rugaciune...
Asta tot.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
vio (acum 10 ani)

ai atacuri de panica , de aceia ai impresia ca ai toate bolile din lume, la orce intepatura ai impresia ca ai sa mori , am trecut prin asta stiu cum e , incearca tratament cu alprazolam

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
aniela (acum 10 ani)

Simtomele tale ar putea fi o boala celiaca sau dermatita similara bolii celiace.

Citeste despre boala celiaca pt ca ceea ce ai prezentat tu exact asa se manifesta.

C sa descoperi acets lucru fa test Ig A si Ig G antitransgluminaza tisulara si daca ies pozitive va trebuie sa faci o ecdoscopie digestiva.

Sfatul meu este sa mergi la urgenta la orice spital si sa ceri endoscopie cu anestezie (nu te costa nimic) si asa vei afla clar ce ai. Urmatorul pas daca nu iese nimic fa o endosopie.

Mecici buni gasesti la spital Colentina (dr Andrei Haidar). Convinge-i sa iti ia o biopsie pt boala celiaca si pt H elicobacter Pylori.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
gina (acum 9 ani)

si eu am aceiasi problema ,dar eu o am de 2 aniii in plus ma dor muschi ingrozitor ,totul sa cronicizat ,ma simt f slabita abia ma tarasc la servici.am fost la medici dar in zadar ,am fost internata si spun ca am mancat ceva stricat sau ca e de la ficat ca am steatoza hepatica ,as vrea sa vorbim ,ma gasesti in facebook ca gina trandafir ,am o poza cu nepotica mea in rochita alba de nunta in masina ,

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Elvira Enache (acum 8 ani)

Doamna Gina, si dvs e foarte probabil sa aveti aceeasi problema ca si dl. GeoGeo81 si anume un parazit intestinal - uneori, analizele de scaun ies neconcludente, dar trebuie repetate. Pana va lamuriti, nu strica sa urmati un tratament naturist pentru paraziti, rau nu are cum sa va faca.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Elvira Enache (acum 8 ani)

Doamna Gina, si dvs e foarte probabil sa aveti aceeasi problema ca si dl. GeoGeo81 si anume un parazit intestinal - uneori, analizele de scaun ies neconcludente, dar trebuie repetate. Pana va lamuriti, nu strica sa urmati un tratament naturist pentru paraziti, rau nu are cum sa va faca.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Elvira Enache (acum 8 ani)

Aveti giardia, domnule!!!! Analize coproparazitologice nu ati facut!!! Cu acestea trebuia sa incepeti!! Urgent luati tratament pentru acest parazit! Ati descris toate simptomele pe care acesta le produce!!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
MembruMobileApp1480467168 (acum 7 ani)

Poate sa fie o problema de glanda. Seamana cu hipertiroidism.
Nu mai asteptati solutii de la primatele din spitalele romanesti. Doctorii buni au plecat din tara. Aici au ramas aia care si-au luat examenele pe bani cand erau studenti. Nu l-ati vazut pe ala de la Malaxa, ditamai directorul de spital, cum vorbeste si isi trateaza angajatii. Ce oameni cu IQ subunitar au putut sa stea atatia ani sub conducerea unui om ca ala fara sa faca nimic.
Cautati pe net dupa simptomele dvs. Cand incepeti sa gasiti lucruri care se potrivesc atunci e momentul sa mergeti la doctor si sa cereti sa faceti analize pentru boala respectiva.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de MembruMobileApp1480467168
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de MembruMobileApp1480467168
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Utilizator11529526809 (acum 5 ani)

Ar putea fi hepatita sau ciroza

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11529526809
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11529526809
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
adorian89605 (acum 5 ani)

Salut geo. Cum re mai simti? Ti-ai revenit?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de adorian89605
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de adorian89605
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Utilizator11538663165 (acum 5 ani)

Buna ziua domnul Geo !
In primul rand va doresc multa sănătate.
Cum va simțiți?
Ați primit răspunsuri la toate întrebările dumneavoastră ?
Vă întreb pt că mă lupt și eu cu mama cu aceiași poveste .
De 10 ani are probleme cu diareea . Dar în ultimele 5luni e ceva îngrozitor , incredibil . Bea și multe pastile are diabet, tensiune,acid uric ,anemie,glanda,operata de fiere de 1 an . Dar cum bea pastilele si mănâncă ceva incep durerile și un vârtej prin tot stomacul și urgent la baie .
I-au băgat și camera in stomac și zic că nu are nimic. I-au făcut analize la treabă mare , și iar nimic .
Mi-aș dori sa aflu vești despre starea dumneavoastră .

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11538663165
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11538663165
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
GeoGeo81 (acum 5 ani)

Totul a revenit la normal, concluzie am avut un parazit intestinal care sa plimbat prin tot colonul, acela producea aceste probleme si nimeni nu a stiut am scapat de el inainte de craciun 2013, din momentul eliminari lui parca totul sa luminat dar a urmat apoi perioade care m-am confrutat cu stari adverse, recuperarea a fost destul de greoaie...am ramas cu sechele gen fasciulatii benigme peste tot in corp din cauza starilor de frica panica etc...sper ca v-am fost de folos.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de GeoGeo81
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de GeoGeo81
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Utilizator11556042869 (acum 5 ani)

Buna seara domnule Geo.Ce fel de analize ati facut,pt ca am si eu aceleași simptome si nu stiu ce sa mai fac.va multumesc!!!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11556042869
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11556042869
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
george757 (acum 4 ani)

cum putem lua legatura cu domnul geo? ce tratament a luat? ce analiza a facut de depistat parazitul?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de george757
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de george757
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Catalin (acum un an)

Dl Geo, cum ați scăpat, ce ați făcut?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Catalin
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Catalin
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.