Clickmed
programare rapida la medic

AVC 78 ani

Accidentul vascular cerebral
Intrebare postata de Ioanapop cu 10 ani in urma

Buna seara,

Bunica mea, in varsta de 78 de ani a avut un AVC si am fost pe cale sa o pierdem la spitalul de diabet Nicolae Paulescu, unde era internata in urma unui exces (ea ac***a diabet zaharat), doctorii n-au chemat sa o vedem pentru ca nu stiau daca va supravietui pana a doua zi, starea ei inrautatindu-se in cateva ore. Ne-au spus ca doar un miracol o poate salva si i-au administrat heparina. Cu ajutorul lui Dumnezeu ne-au primit-o la ATI la Municipal, ea fiind deja in coma. Oricine a incercat sa duca un batran in stare atat de grava la un spital de urgenta stie cat de greu este, chiar daca ai bani, pile, nu mai spun daca nu. Dupa 48 de ore a deschis ochisorii, a vorbit putin cu noi (propozitii coerente), isi misca picioarele si se aranja in pat cand statea incomod..in urmatoarele doua zile nu a mai vorbit, dar a fost ascultatoare si a deschis ochii din cand in cand.. Intrucat doctorii sunt rezervati in declaratii, puteti sa imi spuneti daca aceste semne sunt bune sau faptul ca in ultimele 2 zile nu a mai vorbit este un lucru rau? Va mentionez ca nu este intubata, are parametrii vitali f buni, o inima si niste plamani care functioneaza foarte bine.. Va multumesc si va doresc multa sanatate si parte de miracole! Nu va pierdeti speranta!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "AVC 78 ani"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.